OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thomas Sabon ruusukullanvärisen rannekoruni ensimmäinen riipus oli joululahja pikkusiskoltani. ABC-palikat kuvaavat erästä hyvin tärkeää elämämuutosta, joka tapahtui tässä parisen vuotta sitten. Oli jotenkin itsestäänselvää, että ensimmäinen riipus tässä korussa oli juurikin äidiksi tulemiseen liittyvä. Ihan pelkkää perhe-elämää koruni ei kuitenkaan tule olemaan. Aion kerätä tähän erilaisia matkamuistoja ja muitakin riipuksia, jotka tuovat mieleen elämäni tärkeät tapahtumat. Myös yksi kissa-aiheinen riipus on saatava, sillä ilman sellaista ei tule mistään mitään. Samoin hevosenkenkä tai jokin muu onnenamuletti olisi ihana löytää, sellainen muistuttaisi edesmenneestä papastani, jonka arpaonni oli aikanaan aivan omaa tasoaan.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä viikolla puuhaa riittää taas jokaisen päivän jokaiselle tunnille. Viikonloppuna juhlitaan perhetutun valmistujaisia, joten ihan pelkkää arkipuuhastelua ei ole ohjelmassa. Sain viime yönä omituisen inspiraation olohuoneen ja keittiön sisustuksesta, sillä keksin viimein, mitä väriä tänne haluan. Ajattelin kasata inspiraatiokuvia ja julkaista ideani täälläkin, sillä aina on se mahdollisuus, että joku on jossakin kaupassa, kierrätyskeskuksessa tai kirpputorilla nähnyt jotakin juuri minun suunnitelmaani sopivaa. Projekti tulee olemaan keskikokoinen, mutta se on aloitettava pienistä asioista. Jospa siis vihdoinkin saataisiin tällä viikolla verhonipsut keittiöön. Haluan itselleni sellainen parimetrisen assistentin, joka auttaa täällä kotona aina päivisin näissä suunnitelmissani! :D