OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA kissakahvila helsinki OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kissakahvilassa tuli otettua niin paljon kuvia, etten edes yritä kirjoittaa niin paljon tekstiä, että kuvat ja teksti muodostaisivat tasapainoisen kokonaisuuden. Purr? Jotakin vilahti ohitseni. Miu. Musta kissa kiipeää seinää pitkin katonrajaan tarkkailemaan ihmisiä, tarkistan kahvilan seinältä, kuka kuudesta kissasta se oli. Ahaa, Tyylilyyli! Kahvilan asiakkaat juovat teetä ja juttelevat keskenään. Näitkö, kun tuo raidallinen antoi äsken rapsuttaa itseään? Pentu hyppii ikkunaa vasten yrittäen pyydystää hitaasti leijailevia lumihiutaleita. Aina, kun katson ulos, ikkunan takana kadulla joku on pysähtynyt ihailemaan kissoja. Puolentoista tunnin kissasessio maksoi 5 euroa, ja hoitomaksun lisäksi maksoin syömäni fetaleivän ja juomani minttuhaudukkeen. En muista, olivatko ne hyviä, sillä keskityin 110-prosenttisesti kissoihin. En malta odottaa, koska taas pääsen Fredalle Kissakahvilaan! ♥