Rakas Joulupukki,

en ole tänä vuonna ollut erityisen kiltti. … Joten sovitaanko, ettei minulle tarvitse tuoda lahjoja?

VITSI! Tässäpä lyhyt toivelistani.

joululahjatoiveet

  • Sukat makkaralla -astioita. Kannu tai iso vati olisivat tarpeen, mutta ovat ne lasitkin kivoja. Laseista ajattelin hankkia seuraavaksi kirkkaat, kannun tai vadin värillä ei niin ole väliä.
  • sähköhammasharja. Tätä todella tarvitsen! Annan postauksessa oli ihana, ehkäpä oikea malli olisi siis tuo Philips Sonicare DiamondClean? Ainakin minut tuo testipostaus vakuutti. Vaaleanpunainen väri on iso plussa.
  • aurinkoloma. Tiedetään, mutta eikö toivelistalla pidä olla aina yksin ihan mahdoton kohta? Onneksi tällä hetkellä täällä paistaa aurinko ja maassa on lunta, niin lomantarve ei tunnu niin akuutilta.
  • hampaidenvalkaisu. Hammaspeikon soodapuhdistus kiinnostaisi kovasti! Mietin vaan, kun aina olen kuullut, että sooda vahingoittaa kiillettä, että eikö se ole niin, jos soodaa käyttää ammattilainen? Vai onko se seoksen vahvuus ratkaiseva tekijä?
  • Ted Bakerin musta Lorili-villakangastakki, jota sovittelin Porin Ratsulassa. Materiaali on 70% villaa, 20% polyamidia ja 10% kashmiria. Takissa on jumalaisen kaunis vuorikangas. Sopiva koko olisi S. Tiedän, etten tätä saa, mutta pakko oli lisätä takki listalle, koska neljän kohdan toivelista on jotenkin vähän surullinen.

Terveisin,

Iina (28 vuotta ja aika monta kuukautta)