Kylläpä jännittää! Lupailin teille jouluyllätystä ja tässä se nyt tulee. Pääsi kuitenkin käymään niin, että yllätyin itsekin, sillä en kerro teille vain sitä alkuperäistä yllätystä, vaan lisäksi toisen yllätyksen. Se, mitä minun piti tulla kertomaan teille on, että lähden pois Bella-blogeista. Kahden viikon päästä sunnuntaina eli 27.12.2015 sekä MouMou- että Bebe au Lait -blogini löytyvät omista domaineistaan, jotka tällä hetkellä ohjaavat nykyisiin blogisijainteihini. Siksi siis jälleen kerran suosittelen teille noiden osoitteiden tallennusta, sillä vaikka muuttopäivä unohtuisikin, omat osoitteeni vievät AINA perille. Jos koetatte muuton jälkeen bellablogit-osoitteilla blogeihini, päädytte vain Bellojen etusivulle. Vaihtakaa siis viimeistään nyt kirjanmerkipalkkeihinne moumou.fi ja bebeaulait.fi, jotta ette tipu kelkasta. Jos kaikki olisi mennyt alkuperäisen suunnitelman mukaan, kirjoittaisin varmaankin nyt siitä, miten jännittää, kun on ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa yksin ja muuta perinteistä.

 uusibanneri

Ensimmäinen blogibannerini ikinä itsenäisenä Vuodatus.net-palvelussa. Varastin kuvan nestistä ja kirjoitin Paint-ohjelmalla tekstin päälle.

Kävi kuitenkin niin kuin rakastavaisille joskus käy. Tiet kohtaavat aina vähän väärään aikaan tai väärässä paikassa ja toisella on jotakin kesken ja selvitettävänä. Minun ja Allerin välillä on ollut säpinää jo kirjaimellisesti vuosia. Suhdetta viriteltiin käyntiin, kun lähdin Indiedaysiltä, mutta minun oli aivan pakko kokeilla oman Re:fashion-blogiportaalin pyörittämistä, jotta sain tietää, ettei minusta ole tosiaankaan yrittäjäksi. Sen jälkeen törmäsimme uudelleen, mutta olin jo uudessa suhteessa Bellan kanssa ja vaikka vihreä ruoho houkutteli, ajattelin jotenkin, että tämä suhde saa luvan kestää vaikka väkisin. Ei kuitenkaan kestänyt ja hyvä niin, sillä nyt, jahkailun, viivytysten ja kaikenlaisten sattumusten jälkeen blogini vihdoin siirtyvät. MouMou-blogini muuttaa Oliviaan ja Bebe au Lait -blogini Mamalifen puolelle. Blogeille tulee tietysti uudet osoitteet, jotka kerron lähempänä muuttoa, mutta kuten sanottu, nuo omat, lyhyet osoitteeni ohjaavat perille heti muuton jälkeen.

mou_mou_header_1000px_03

Blogibannerini Indiedays-blogiportaalissa. Otsikko tehtiin käsialastani ja kuva otettiin oikein studiossa.

Olen niin onnellinen saadessani blogieni taakse Allerin ammattitaitoisen myyntitiimin sekä mediaosaamisen ja koko ison lehtitalon muutenkin. Olen ollut blogiurani aikana mukana isoissa ja pienissä portaaleissa sekä tietysti aivan alussa omillani, mutta lehtitalon alla en ole vielä blogannut. Tähän elämäntilanteeseeni ratkaisu on hyvä, sillä tästä voi poikia vaikka mitä uutta. Vähän säätöä kuitenkin on, sillä molemmat blogini ovat omillaan kolmisen viikkoa aikavälillä 27.12.2015-15.1.2016. Pääsen kuin pääsenkin siis viilailemaan omia blogipohjia hetkeksi. Koska kertaus on opintojen äiti ja joku ei kuitenkaan tajunnut, niin tämän blogin löytää aina osoitteella moumou.fi, oli se sitten täällä Bellassa, omillaan tai lopulta Olivian blogien joukossa. Ja sama juttu Beben kanssa! Johan tässä täytyy alkaa pakkailla virtuaalisia muuttolaatikoita.

header-banner.jpg

Bannerini Re:fashion-portaalin auettua. Halusin kokeilla jotakin uutta ja vähemmän hymyilevää uuden alun kunniaksi.

Että tällainen iso tuplajouluyllätys oli varattuna teille tänä vuonna ja vielä molempien blogieni puolella. Mahtavia uudistuksia ja muutoksia on tulossa todella pian! Olen varma, että teille lukijoille tästä poikii paljon hyvää, kun aputiimini tulee olemaan suuri ja taidokas. Taustalla on vuosien kokemusta ja kokeiluja, joten homman pitäisi rullata aika rutiinilla. Mitäs olette mieltä? Pääsinkö yllättämään vai onko tämän muutoksen aistinut jo aiemmin? :)