OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiedättekö tunteen, kun on juuri Stockmannilla kahvilassa tarkistanut, että Antti Tuiskun keikkalippu on tallella, mutta Tampere-talon ovella sitä ei löydykään enää mistään? Minä tiedän ja niin tietää Noorakin, joka pääsi todistamaan sekavaa olotilaani ihan luonnossa, kun kaivelin paniikissa printtilippua laukustani sekä takkini taskuista. Lippua ei löytynyt, mutta onneksi sen pystyi kaivelemaan sähköpostin uumenista. Nousi jo pala kurkkuun, kun ajattelin, että odotan pari tuntia Nooraa ulkona ja katselen sitten neidin kamerasta kuvia ja videopätkiä keikasta. Onneksi pääsin sisälle, sillä oli jo aikakin nähdä Antti keikalla. Helmikuussa on sitten vuorossa Chekkonen, sillä huomasimme, että minun ja Nooran keikkamaku soljuu aika mukavasti yksiin. Satuimmehan aikanaan Siltsunkin Stadion-keikalle toisistamme tietämättä.

Luulitte varmaankin, että nautimme tuon Peto on irti -kiertueen Tampereen keikan sivistyneesti istumapaikoiltamme loppuun asti? Luulitte kovin väärin. Viimeisen kappaleen kohdalla lähdimme vastaanottamaan Hyökyaallon lavan eteen. Yllättävän nuoria faneja tuolla keikalla oli, mutta toisaalta myös iäkkäämpiä naisia oli hämmentävän paljon paikalla. En tiedä mitä oletin Antin fanien keski-iäksi, mutta huomasin, että faneja oli riemukseni ihan jokaisesta ikäluokasta mukana. Jotenkin ihanaa, että Antti on hurmannut kaikki ja houkutellut Tampere-talon täyteen ihmisiä. Peto oli nimittäin todellakin irti eikä se jäänyt huomaamatta yhdeltäkään yleisöstä! ;)

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA