PB220186 PB220189 PB220190 PB220191 PB220195 PB220196

Suuri osa joululahjoista on ostettu, mutta muutama läheinen tuottaa päänvaivaa tänäkin vuonna. Kamppailen itseni kanssa sisäisesti, sillä näiden murusten kohdalla lahjakortti olisi paras lahjaidea, mutta en oikein tiedä, onko lahjakortti jollakin tapaa liian helppo ratkaisu. Ja kenties vähän tylsäkin, se tässä taitaa mättää eniten. Vaikka tässä ollaan kuinka aikuisia, onkohan kurja tunne avata aattona kirjekuorta, kun muut kuorivat kauniita lahjapaketteja auki vieressä? Kuvituksena on oman elämänsä tonttu Fazerin jouluisessa askartelupajassa, jossa sai lähettää suklaalevyn haluamalleen ihmiselle. Joulutunnelma on tällä hetkellä hieman lässähtänyt perhesyistä, mutta eiköhän se vielä nousuun saada. Aika parantaa haavat, ihan kirjamellisesti. Ja eiköhän se suklaakin piristä!

Mutta hei, onko lahjakortti nerokas vai tylsä joululahja? :)

PB220196