OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaaleanpunainen ja viininpunainen sopivat yhteen. Siitä minun piti alunperin näiden kuvien yhteydessä kirjoittaa, mutta nyt on parempi tarina kerrottavana. Olin innoissani lähdössä Suomeen palanneen Ninan kanssa lounaalle launataina ja viestittelin neidin kanssa, missä kohtaa hän on kävelemässä. Räpelsin puhelintani kotitaloni rappusissa, kun yhtäkkiä maailma kellahti. Olin katsovinani, että rappuset loppuivat, mutta eivätpä ne loppuneetkaan, vaan astuin jonnekin ohi niin, että nilkkani muljahti jotenkin todella oudosti. Ensimmäinen tunne tasapainon löydättyäni oli tietysti suunnaton nolostus ja paniikki siitä, että ei kai kukaan nähnyt, kun teini tippui rappuset tuijotettuaan kännykkäänsä rappusten sijaan. Kukaan ei nähnyt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule – H&M

housut – H&M

takki – JC

kengät – H&M

Käveltyäni muutaman metrin eteenpäin totesin, että nilkka on arka, mutta pystyin onneksi astumaan sille. Housuilleni kävikin sitten huonommin, sillä kompuroidessani rappusissa housujeni nappi pomppasi irti ja vetoketju rävähti alas asti auki. Huomasin tämän vasta kadulla, kun pelästys alkoi hiljalleen haihtua. Onneksi olin juuri tuona päivänä pukeutunut pitkään ja löysään neuleeseen, joten kukaan ei nähnyt, kun meikäläinen viiletti housut auki kaupungilla. Kyllä hävetti silti! Miten näin voi edes tapahtua? Nolo muija, en voi muuta sanoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuntuu kivalta kuunnella muiden kommelluksia, mutta näin omalla kohdalla hävettää kyllä todella paljon, että kuulun nyt virallisesti niihin tolloihin, jotka tuijottavat liikaa puhelintaan. Ja minä kun oen tyttöporukoissa vielä se, joka räpeltää puhelintaan vähiten! Pitää vaan toivoa, ettei satu mitään pahempaa, kun ei huomioi ympäristöään tarpeeksi. Jonkinlainen puhelinsääntölistaus olisi ihan kätevä meille kaikille. Välillä ihan hävettää olla jossakin tapahtumassa, kun kukaan ei kuuntele tapahtuman järjestävää, vaan Instagram, Snapchat ja viestisovellukset laulavat. Toivottavasti älylaitebuumi laantuu pian. Taidan olla tulossa vanhaksi, kun näin turhauttaa tällainen aihe. :)