Lush on kosmetiikkamerkkinä kiinnostanut minua aina, mutta en ollut saanut ennen viime viikkoa aikaiseksi astua sisään hyvntuoksuiseen myymälään. Tuoretta, käsintehtyä kosmetiikkaa valmistava merkki on kerännyt laajan kannattajakunnan itselleen. Ystäväni toi minulle kerran tuliaisiksi kylpypallon, joista Lush taitaa olla parhaiten tunnettu. Siis niiden hammastahnatablettien lisäksi. Aion ostaa tabletteja pian, jotta saan pakattua ne matkakosmetiikkapussukkaani. Muutama tahnatabletti kun vie vähemmän tilaa kuin pieni tahnatuubi. Lisätietoja merkistä ja sen eettisistä arvoista voi lukea täältä. Minä ostin testiin muutaman kylpypommin ja päätin raportoida kokeilustani blogiin.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Father Christmas -kylpypallo vakuutti hyvällä tuoksulla ja jouluisella ulkomuodolla, joten valitsin sen testiin ensimmäisenä. Kylpypallon voi käyttää kokonaisena kylpyammeelliseen vettä tai siitä voi murentaa puolet jalkakylpyä varten. Myyjä korosti, että kannattaa olla mukana ammeessa, kun pommin laittaa veteen. Mutta mitä tapahtuukaan, kun vaaleanpunaisen joulupukin heittää kylpyammeeseen, joka on täynnä vettä, ja hyppää itse mukaan? Minä en lukenut paperipussin lappua, joten yllätyin täysin, mitä ammeessa lopulta tapahtui. Odotin vain veden värjäytyvän hitaasti maitomaiseksi. Kuinka väärässä olinkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensin pukkipallo alkoi poreilla villisti ja liikkua ympäri ammetta. Jossakin vaiheessa huomasin, että pallo värjääkin veden myrkynvihreäksi. Tuoksu, joka pallosta lähti, oli huumaava. Kirkkaanvärisessä vedessä oli hauska kylpeä. Vesi ei värjää ammetta tai kaakeleita, joten sitä ei tarvitse pelätä. Kylvyn jälkeen iho on pehmoinen, sillä kylpypommissa on kosteuttavia ainesosia. Muina vuodenaikoina kuin talvella saattaisi Lush-kylvyn jälkeen kokea, ettei tarvitse erillistä vartalovoidetta. Väri ja tuoksuilottelu toi mukavaa vaihtelua taaperon kylpyvaahdon lainaamiseen. Tykkään! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA