Tänään on ajeltu sellaisten tunteiden vuoristorataa, että heikompia huimaa. Hermoromahduksia, muskaria, äidin sekä siskon vierailu ja vaikka mitä. Voitelin aamulla silmäni vahingossa meikkivoiteella ja silmähän puski kyyneliä pihalle aika pitkään. Ehkä se jäi jotenkin päälle, kun olen muutenkin ollut tänään itkuherkkä. Venäytin selkäni, kun nostelin lastenvaunuja rappusia alas ja nyt meitä asuu saman katon alla esiuhmaansa potena taapero, jalkansa loukannut mies ja selkävaivainen kitisevä MINÄ. Voi hyvää päivää, ei tästä tule kyllä yhtään mitään. Pitäisi selvitä vielä vuoden ensimmäisiin pikkujouluihinkin tällä viikolla yhtenä kappaleena. Ilmajoogaa, jota kokeilin lauantaina, odotan ihan tosissani, sillä se voi kuulemma avata noita selkäjumeja hyvin. Mutta ei tässä pitänyt mitään sairaskertomusta kirjoittaa.

Näyttökuva 2015-11-02 kello 9.58.20

Jotenkin sitä vaan kaipaa muutosta elämäänsä. Olen halunnut uudistaa blogejani ja itseäni bloggaajana jo pitkään, mutta en vaan saa mitään aikaiseksi. En edes keksi, mitä kohti haluan pyrkiä. Onneksi jotkut saavat aikaiseksi isojakin muutoksia, sillä Bella-blogit on uudistanut ulkoasunsa ja etusivunsa. Raikkaampi ja väittäisinpä myös, että paljon nuorekkaampi etusivu on vihdoin valmis ja julkinen teidänkin ihailtavaksenne. Mitäs tykkäätte? Ei ihan “minua”, mutta eipä tämä portaali olekaan minun. Ja kyllä ehdottomasti parempaan suuntaan ollaan menossa. Tittidii, täältä sen uuden ilmeen näkee! :)

Näyttökuva 2015-11-02 kello 9.58.28