Kiitos. Kiitos kommenteistanne, joita on muutaman viime viikon aikana tullut taas enemmän kuin pitkään aikaan. Tuntuu paljon kivemmalta kirjoittaa blogia, kun kirjoituksiin otetaan asiallisesti kantaa ja syntyy keskustelua. Saan paljon tuotenäytteitä, joita en tarvitse, joten ajattelin, että voisin taas kiittää yhtä teistä ihan konkreettisesti. Eräs lukijani on aktivoitunut viime aikoina jälleen kommentoimaan, joten sellaisesta ryhdistäytymisestä ansaitsee kyllä erityisen kiitoksen. Arvonnat ja kilpailutkin ovat toki edelleen mielestäni kivoja, mutta erityisen hyvältä tuntuu valita joku, joka saa pienen yllätyksen postissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitospaketti, joka tälle lukijalle lähtee, sisältää:

  • Maybellinen BB-voiteen (sävy light), valokynän (sävy 01) ja puuterin (sävy 08 / golden sand)
  • Estelle & Thildin neljä vartalovoidepurkkia (fresh water lily, spring rose blonde, sparkling citrus bloom ja sweet vanilla blossom)

Joten nimimerkki JJ, laittaisitko minulle mahdollisimman pian osoitetietosi sähköpostitse sähköpostista, jota yleensä käytät kommentoimiseenkin? Ja KIITOS myös teille muille, jotka ilahdutatte minua kommenteillanne! :)