Vihdoinkin! Kotonani otetut sisustuskuvat, joista olen vihjaillut kesän aikana muutamaankin otteeseen, on nyt julkaistu kaiken kansan nähtäville. Bella-blogien ja Hobby Hallin yhteistyökampanjassa stailasin kodistani minulle tärkeitä huoneita ja kohtia saamani teeman mukaan. Teemakseni sain herkullisen värin, joka on tänä syksynä kuuminta huutoa. Petroolinsininen väri ujuttautui meille kivasti ja pian näette, millä tavalla. Nyt stailaukset ovat nähtävissä Hobby Hallin sivuilla, ja ensimmäinen kohde on kahvirotan lempipaikka eli keittiö. Pakko tunnustaa, että odotan teidän reaktioitanne stailauksiini ja kommenttejanne kodistamme jopa hieman kauhuissani. Tuntuu todella intiimiltä paljastaa oma koti kaikelle kansalle.

Kurkista ensimmäinen postaus eli kotoisan kotikahvilani sisustus ja inspiroidu TÄÄLLÄ! :)

kotoisa_kotikahvila