OLYMPUS DIGITAL CAMERAeväsleivätOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terveisiä täältä junasta! Puksuttelen kohti Poria viettämään kesäpäivää Veeran kanssa. Joudun häpeäkseni tunnustamaan, että vaikka ystävyytemme on kestänyt jo vuosia, en ole koskaan käynyt katsomassa Veeraa Porissa. Hyi minua! Kun lastenvahtiasiat järjestyivät kätevästi, päätin lähteä päiväksi lomailemaan ystäväni seuraan. Aikamoista juoksemista tässä on ollut jo muutama päivä. Jätin tietokoneeni vahingossa Helsinkiin, kun lähdin torstaina maalle. Sen jälkeen olen käynyt Siltsun synttärikonsertissa, kohta Porissa ja huomenna olisi edessä Helsinki-päivä Nooran kanssa. Kuvia olen räpsinyt aika hyvin, joten nyt pitäisi löytää aikaa postata ne tänne. Katsotaan, jos ehtisin vaikkapa jo keskiviikkona. Huomenna blogistani löytyykin paljastus kodistani ja syy, miksi en ehkä katsele tänä syksynä televisiota. Nauttikaahan aurinkoisesta maanantaisesta, pölleröiset! :D

Psst! Pitää kohta tunnustaa Veeralle, että söin tuliaissuklaat… Rautatieaseman R-kioskilta ostettu Cloettan uusi Latte Crunchiatto -levy kipusi suklaalistallani jaetulle ykkössijalle. TÖRKEÄN HYVÄÄ!!!