Voi Jonna, minkä teit! Olen syönyt mökkiviikonlopustamme lähtien tätä salaattia jo ihan laittoman monta kertaa, niin kovaa tähän ihastuin. Kuvittelin aiemmin, että pehmeä ja rasvainen avokado tekee salaatista ällöttävää möhjöä, mutta olin hyvin, hyvin väärässä. Salaattiin sopii erityisen hyvin halloumijuusto. Myös paistetut perunat ja keitetty kananmuna toimivat salaatin kanssa ja tekevät siitä ruokaisamman. Kokeilemalla löytyy paras salaattikokonaisuus. Tämän on aika samaa tyyliä kuin edellinen jumituskesäsalaatti. Edellinen salaatti oli hieman raikkaampi ja sen ohjeen löytää tästä postauksesta! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Avokadosalaatti

vihersalaattia

tuorekurkkua

avokadoa

mansikoita

loraus oliiviöljyä

hieman suolaa

Asettele tarjoiluastian pohjalla pesty ja revitty vihersalaatti. Avaa avokado ja paloittele se salaatinlehtien päälle. Halkaise kurkku neljään osaa ja poista vetinen keskusta. Viipaloi kurkut salaatin sekaan. Poista mansikoiden karat ja puolita ne salaatin päälle. Loiskuta valmiin salaatin päälle hieman öljyä ja ripottele vähän suolaa. Tarjoile sellaisenaan tai sekoita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA