Vaikka vaihdoinkin tietokoneeni aivan hiljattain, on sen kansioihin tallennettu jo vaikka kuin paljon kuvia. Varastin Nooralta haasteen jonka varjolla pääsin tonkimaan kuvakansioita ihan toden teolla ja sieltähän löytyikin vaikka mitä. Varastakaahan tekin tämä haaste, sillä olisi mahtava lukea muidenkin kuvalöytöjä ja tarinoita niiden takaa.

Kuvahaaste kuuluu näin:

Avaa tietokoneesi kuvatiedostot. Valitse kansioista järjestyksessään viides. Avaa se. Valitse kansion viides kuva ja kerro tarina sen takaa.

5

Yllätys, että sattumanvaraisen ohjeistuksen avulla etsityssä kuvassa on tiiliseinäPostaus Spanxeista, josta tuo kuvakin on, tuli kirjoitettua jo Jyväskylä-aikoina. Tämä kuva on demoamassa sitä, kuinka ilman muotoilevia alusvaatteita ohut, trikookankainen mekko ei istu optimaalisesti. Kiva vaan, että nykytilassa tuo kuva kävisi itselle ihan JÄLKEEN-kuvastakin, kun vatsassa on raskauden jäljiltä satoja grammoja löysää nahkaa ja sen alla vielä vararengas eli rasvaa. Postaus oli tykätty aikanaan, mutta olin unohtanut sen ihan täysin pitkäksi aikaa. (Tähän väliin pieni avautuminen siitä, miten ärsyttävää on, kun postausten FB-tykkäyksen nollautuvat blogimuutoissa.)

Nyt kaivoin kuvan esille Huuto.net-kohteita varten, kun löysin tuon mekon vaatekaapistani. Käytin mekkoa vain muutaman kerran ja ajattelin myydä sen, kun tuo violetti väri ei vaan tunnu omalta vieläkään, vaikka välillä sitä hairahdun ostamaan. Siksi olen muutama viikko sitten kaivellut kuvan blogistani ja tallentanut sen Huutis-nimiseen kuvakansioon kuvaksi numero viisi. Että tällainen tarina tämän kuvan takana. Teidän vuoronne! :)