Olen räpeltänyt tässä jo hetken aikaa erään projektin parissa, joka sitoo minut tietokoneeseeni. Ihan vaan siis, jos joku on ehtinyt ihmetellä Instagramin mindmap-kuviani tai kollaasipostauksia, joita on näkynyt blogissa normaalia enemmän. Olen sen verran taikauskoinen, etten nykyään enää hehkuta mitään ennen kuin kaikki on selvää pässinlihaa, mutta kun pääsen kirjoittamaan tästä tempauksesta, olette kyllä ylpeitä minusta. Mistä tulikin mieleeni toinen kiva juttu, sillä kuulin toissapäivänä pääseväni myymään kenkiäni erikoiselle kenkäkirppikselle huhtikuussa. Kirjoittelen siitä lähempänä lisää, mutta jos joku himoitsee päästä tonkimaan kenkäkokoelmaani, siihen on hyvin todennäköisesti mahdollisuus 25.-26.4., vaikkakin sitä ennen saatan olla myymässä vaatteitani blogikirppiksellä. Sellaisia on välillä suunnitteilla, mutta aina on tullut kiinnostaville tapahtumille jokin ikävä este. Hyvällä tuurilla kevään aikana saadaan kuitenkin kirpputori järjestettyä bloggaajien kesken, siitäkin infoan lisää, jos toripäivä saadaan sovittua.

Otsikon merkitys kiinnostaa teitä jo varmasti, joten avaan sitä hieman. Makselin jossakin vaiheessa H&M:n tilini nollille, mutta olin unohtanut palauttaneeni erään ison tilauksen. Siksi saldoni on nyt plussalla eli nettikauppaan olisi käytettävänä satasen verran rahaa. Selailin sekä kotiosastoa että ALE-puolta ja mietiskelin, mihin krediittini käyttäisin. Ensimmäiseksi törmäsin pellavapussilakanoihin, jotka tiedän ystäväni testien perusteella laadukkaiksi ja unelmanpehmeiksi. Settiä myydään kolmessa eri värissä, joista on yllättävän vaikea valita kauneinta. Niinpä vaihdoin osastoa.

pellavapussilakanasetti

Löysin naistenvaatteiden ALE-puolelta paljon aarteita. Tällä hetkellä ALE-osastolta löytyy nimittäin erityisen paljon vähän parempia tuotteita, osa on H&M:n Premium Quality -mallistoa. Mustat nahkabootsit ovat kivat. Mietin vaan varren korkeutta, kun tuskin käyttäisin tuollaisia kenkiä, vaikka olisivat muuten kuinka kivat. Nupukkinilkkurit taas olisivat täydelliset tuon syvätyn tuotekuvan perusteella, mutta tuo kuva, jossa ne ovat mallin jaloissa, epäilyttää. Näistä pohdinnosta selvisikin jo ehkä, että kenkäkaapissani on mustien nilkkureiden kokoinen kolo. Valkoinen silkkitoppi olisi kivaa vaihtelua värillisten silkkitoppien jälkeen. Huolitellut collegehousut houkuttelevat erikoisen pintansa ja rentoutensa vuoksi, näitä on myynnissä myös harmaina. Biker-nahkatakki on sellainen, jota himoitsen mustana perusmallissa aina, mutta en tunnu löytävän sopivaa pituutta ja oikeanlaisia yksityiskohtia. Musta silkkitoppi on täydellinen, mutta juuri minun kokoni on loppu. Tätä pitänee kyttäillä ensi viikolla, jos joku tekisi asiakaspalautuksen. Punainen merinovillaneule on materiaaliltaan hyvä ja hinta on todella edullinen, laatikkomainen malli pitäisi vaan sovittaa. Punainen kietaisuhame on ensimmäinen hame pitkään aikaan, joka miellyttää silmääni.

alen_parhaat

Lopultakin päädyin tilamaan mustat nilkkurit kokeiluun, jotta näen, miltä ne oikeasti näyttävät jalassa. Collegehousuja harkitsen vielä, ja mustaa silkkitoppia aion kytätä lähiviikkoina päivittäin. Toisaalta, koskahan se seuraava designeryhteistyömallisto tulee myyntiin? Pitäisikö säästää plussasaldo sitä varten? Päätöksiä, päätöksiä. ;)