Joskus sen oikean hetken vaan tietää. Keskiviikkoaamuna heräsin ja mietin, että nyt on kyllä levollinen ja rauhallinen olo. Mietin, että vaikka ympärillä on vielä kaaos, tunsin oloni jotenkin erikoisen kotoisaksi. Makuuhuoneen nurkassa seisoo melkein valmis punainen lipasto, vaatehuoneen lattialla näkyy vielä muutama purkamaton jätesäkki ja olohuoneesta kajastaa kirkasvalolampun valo, sillä kattolamppua ei joka huoneessa vielä ole. Kuulostaa karmealta, mutta jotenkin asiat tuntuvat silti olevan omilla paikoillaan. Ja mikä tärkeintä, minä tunnen olevani oikealla paikalla. Mieleeni juolahti yhtäkkiä toinenkin, hieman pinnallisempi ajatus. Keskiviikko on erityisen hyvä päivä opetella uudelleen käyttämään rannekelloa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herättyäni kävin nopeasti korulaatikkoni läpi ja löysin uusimman kellohankintani. Guessin ruusukullanvärinen kello on nyt erityisen trendikäs väritykseltään, mutta silti se on jotenkin ajaton. Ruusukulta, pronssi ja kupari ovat metalliväreistä minulle rakkaimmat. Jotenkin tuntuu, että ne sopivat ihonväriinikin paremmin kuin hopea tai keltakulta. Ruusukultaisia rannekoruja en oikein tuon kellon seuraksi omista. Niitä voisi kytätä H&M:n ALE-osastolta, se kun taitaa olla vakio-ostospaikkani, kun on kyse koruista. Monet lempparikoruni on tilattu sieltä pilkkahintaan, mutta myönnän kyllä, että niitä hutejakin löytyy. Joskus edullinen hinta johtaa harhaan ja imaisee mukanaan, vaikka pieni ääni pään sisällä huutaa, ettei kannata klikata turhuuksia ostoskoriin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päivä kellon kanssa sujui kivasti. Olo oli hauskalla tavalla puetumpi kuin ilman kelloa. Ei juhlavalla tavalla, mutta aivan kuin ulkonäköni olisi jotenkin enemmän viimeistelty kuin ilman kelloa. Kuka ikinä neuvoikin riisumaan aina viimeisen ylle puetun asusteen, oli väärässä. Joskus tyyli syntyy juuri siitä, että lisää asukokonaisuuteen vielä ripauksen jotakin. Kello ei tuntunut kädessä häiritsevältä, joten voin kai kohta siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Nyt pitäisi nimittäin opetella katsomaan sitä kelloa ranteesta sen sijaan, että kurkkii aikaa puhelimen näytöltä. Oletteko te kelloihmisiä vai ette? :)