Hyvä fiilis. Se on tärkeää elämässä, sillä ilman sitä tuhlaa päiviä ja ruokkii niillä ankeuttajia ympärillään. Olen huomannut, että aina, kun pidän erästä t-paitaa, ulkona paistaa aurinko. Niin kävi myös tänään, kun meille bloggaajille erityisen hyvin sopiva Dieselin paita pääsi pitkästä aikaa ylleni. En ihan tykkää paidan tiukahkosta istuvuudesta äitiyden mukanaan tuoman rintavarustuksen kohdalla, mutta paluu entiseen on jo hyvällä mallilla. Kai sitä elelee vaikka veneen alla, kun tietää, että tilanne on väliaikainen. Veneen alla ei onneksi tarvitse elellä, sillä tämä uusi koti on aivan huippukiva. Nytkin istuskelen sohvalla läppäri sylissä ja mietin, että jopa muuttolaatikoiden keskellä on viihtyisää. Kaikki tavarat eivät todellakaan ole vielä paikoillaan, mutta aina, kun jokin huonekalu löytää oman nurkkansa, asunto tuntuu hieman enemmän kodilta. Seinäpinta-alaa on paljaana sen verran paljon, että tauluasioita pitää varmaankin miettiä lähiaikoina, mutta onneksi sellaisilla pienillä sisustusasioilla ei ole kiire. Kiireellisempi ostos oli esimerkiksi pesukone, jonka valitsin kuivausominaisuudella pehmoisesta lakanapyykistä haaveillen. Saa nähdä, oliko ostos unelmiani vastaava.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käväisimme tänään Ninan kanssa kaupungilla pressipäivillä ja Tamarinissa syömässä. Auringonpaisteen ja tämän omituisen hyvän fiilikseni vuoksi pukeuduin melko kevyesti ulos, mutta ihan nahkatakilla ei valitettavasti vielä tuolla Helsingin keskustassa tarkene. Siksi en viitsinyt pyytää Ninaa kuvaamaan asuani ulkona, vaan kuvasimme vain hänen asunsa. Minun ulkotakkini ei ole kuvauskelpoinen, jumitan nimittäin ryhdittömässä parkatakissa edelleen. Vaikka kuumaverinen olenkin, ihan t-paidassa en viitsi talvella ulkona poseerata. Kotona on nyt paljon valkoisia seiniä ja muita kivoja paikkoja, joita voi hyödyntää kuvaustaustoina, joten käyhän tämä asukuvaus näin kirkasvalolampun edessäkin näköjään. Tuleepa taas palattua viiden vuoden takaisiin tunnelmiin tällaisten kuvien myötä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

t-paita – Diesel

farkut – Noisy May (saatu)

laukku – Lumi (saatu)

kengät – MICHAEL Michael Kors (saatu)

Tämä perjantai oli siitä historiallinen, että heitin tänään viimeisetkin äitiyshousut roskiin. Olen käyttänyt niitä jotenkin vanhasta tottumuksesta, vaikka ei ehkä olisi tarvinnut enää vähään aikaan. Kun vatsa on tuntunut oudon löysältä (siis ulkoisesti), tukevat ja korkeavyötäröiset housut ovat jotenkin olleet automaattisesti parhaat päällä. Vaatejätesäkkejä purkaessani sovittelin kuitenkin matalampia farkkujani ja ajettelin, että nyt olo on jo ehkä sellainen, että niitä voisi taas käyttää. Ja tittidii – Noisy Mayn lempparilököfarkut, jotka ovat ihanan pehmoiset ja rönttöiset, pääsivät taas takaisin käyttöön! Tästä se lähtee. Pian siirrytään Liu Jo Jeans -osastolle pyllynkohotusfarkkujen pariin. Farkkuinventaario kun paljasti, että kyseinen merkki dominoi farkkukokoelmaani. Mitkään Fashionstore-nettikaupan kanssa tehdyt LJJ -yhteystyöt eivät varmaankaan ole aiheuttaneet tätä. Krhm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuuntelen koko ajan, koliseeko rappukäytävässä vai ovatko äänet vain mielikuvitustani. Olen nimittäin tällä hetkellä yksin kotona, koska pojat ovat vaunuilemassa vanhalle asunnolle unohtuneita tavaroitamme noutamaan. Se, että ehdin päivittää blogia, on jo kiva juttu, mutta tämän oman hetken kyllä kruunaa se, jos ehdin vielä laskea itselleni kylvyn ennen kuin parivaljakko palaa ja sosesirkus jatkuu jälleen. Postiluukusta tupsahti aamulla uusin Trendi, jonka sain kiitokseksi johonkin asiakaskyselyyn vastaamisesta. Arvatkaapa vaan, olisiko ihana lukea kokonainen hömppälehti kannesta kanteen lämpimässä kylvyssä? OLISI! :D