OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yllätys! Koska arki parisuhteessa voi joskus tuntua tasapaksulta puurolta, sitä harmaata puuroa kannattaa välillä vähän piristää erilaisilla tuunakkeilla kuten arjen yllätyksillä. Olen mukana Re:fashionin ja LivBoxin kampanjassa, jossa sain tehtävän yllättää avomieheni. Mennään siihen kosmetiikkaboksiosuuteen kohta, kun saan esiteltyä teille ensimmäisen yllätykseni. Se kun oli ihan kirjaimellisesti puuroa tuunakkeilla. Sen sijaan, että mies olisi tänäkin aamuna kauhonut vatsansa täyteen kaurapuuroa voisilmällä ja sokerilla, katoin keittiöön puurobuffan. Perinteisen kaurapuuron mausteiksi tarjosin mm. pensasmustikoita, Wienernougar-murskaa, pähkinäsekoitusta ja banaania. Mies valitsi voima-aamiaiseksi banaanilla ja karkkimurskalla maustetun puuron ja lorautti vielä yhteistä suosikkimehukeittoamme kyytipojaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAtuunattu kaurapuuro OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäpä sitten seuraavaksi, ja miten aamiainen liittyy kosmetiikkalähetyksiin? Aion jatkaa yhteisen arkemme piristämistä pienillä yllätyksillä, mutta koska en tahdo juurtua rutiineihin, seuraavan yllätyksen on oltava erilainen kuin tämän aamulla toteutetun. Tiedän, ettei mieheni lue blogiani, joten ajattelin kysellä teiltä ideoita seuraaviksi yllätyksiksi. Kohtalo puuttui kuitenkin ystävällisesti peliin jo aikaisemmin, sillä tämän yhteistyökampanjan ansiosta kuulin, että LivBoxista on nyt myynnissä miesten versio. Ongelmani oli ratkaistu ja idea seuraavaksi lahjaksi löytynyt.

livbox miehilleOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miesten LivBoxin idea on sama kuin naisilla eli ennakkoon tilattu boksi sisältää kosmetiikkaa eikä sen sisältöä tiedetä ennakkoon. Tämä miesten boksi ilmestyy nyt toista kertaa. Ensimmäisen kerran ideaa testattiin isäinpäiväksi ja nyt vuorossa on toinen, sisällöltään erilainen yllätysboksi helmikuulle eli se postitetaan juuri sopivasti ystävänpäivää ajatellen. Hinta (19,90 €) on vähän korkeampi kuin naisten versiossa, koska tämä ei ole kestotilaus, vaan ihan yksittäinen yllätysboksi. Boksin voi tilata joko itselle, jos sattuu olemaan mies, tai lahjaksi jollekin miehelle. Koska bokseja on myynnissä vain hyvin rajattu määrä ja niitä myydään vain 19.1. asti, suosittelen toimimaan nopeasti, jos joku muukin innostuu yllättämään miehensä/isänsä/veljensä/ystävänsä.

Miesten LivBoxin voi tilata TÄÄLTÄ! :)