OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nykyisen asuntomme parvi on toiminut hotellina ennenkin. Siellä on nukkunut mm. yökyläilemään luokseni matkannut Veera ja bileillan päätteeksi yösijaa kaivannut ystäväni Manu, mutta tällä kertaa sinne muuttaa hetkeksi pikkusiskoni, joka lupautui lastenhoitoavuksi ja seuraksi soseruokientuoksuisia päiviäni piristämään. Parvella on jopa kivempi nukkua kuin varsinaisessa makuuhuoneessamme, mutta raskauteni toisen kolmanneksen jälkeen en ole parvella juurikaan viettänyt aikaa. Nyt petasin sinne kotipesän siskolleni ja fiilistelin, kuinka tahtoisin itsekin majailla yön yläilmoissa. Parvellamme on nimittäin sellaiset viihdykkeet, että meikäläinen muuttaisi sinne varsin mielellään.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun kiipeää kapeat rappuset ylös, löytää heti vasemmalta kaiteen luota pienen “viihdekeskuksen”. Valkoisen television kautta ei televisio-ohjelmia katsota, ainakaan perinteisellä tavalla. Antennijohtoa ei saa vedettyä parvelle siististi. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä telkkuun on laitettu toimimaan pleikkarin kautta Netflix, tuo arkipäivieni pelastaja! Niin siis parvella on myös oma PS3-pelikonsoli, valkoinen sekin. Tulevassa muutossa tuo TV ja PS3 tosin saavat myyntituomion, mutta siihen asti ne voivat toimia kunniatehtävässä vieraitamme viihdyttämässä. Mietin kyllä hetken, jos olohuoneen musta televisio ja musta pelikonsoli vaihdettaisiin noihin valkoisiin, mutta jo nanosekunnin jälkeen ajatus oli hylätty. Parvelle ne sopivat ihan kivasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Patjan, joka on 120 senttimetriä leveä ja sopivan jämäkkä, kuorrutin pikkusiskoa varten nonparellikuvioiduilla petivaatteilla. Sain nuo aikanaan nettikaupalta, joka ei näköjään ole enää toiminnassa. Raahasin pakollisten yöpymistarvikkeiden lisäksi parvelle myös vähän luettavaa siskon viihdykkeeksi ja bonuksena vielä nuo kimaltavat kuulokkeet, jos sisko tahtoo keskittyä vaikkapa kuuntelemaan musiikkia puhelimestaan. Hyvä, kun en käynyt innostuksissani ostamassa pientä jääkappia vielä nurkkaan. Sen verran alkoi tämä parven sisustaminen lähteä käsistä jossakin vaiheessa. Ehkä niistä lapsuuden majaleikeistä olisi jo voinut päätellä, että pienet pesäkolot ovat se minun juttuni. Että tervetuloa vaan parvelle kyläilemään! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA