Sen lisäksi, että annoin tänäkin vuonna lahjoja rakkailleni ja läheisilleni, pääsin osallistumaan myös erääseen vähän isompaan lahjaan. Lahjan “avaaminen” blogissa jäi vähän viime metreille, mutta nyt on aika paljastaa paketin sisältö. Muhkeasta paketista paljastuu jouluinen lahjoitus hyvän asian vuoksi. Hyväntekeväisyyskampanjaa varten verkkokauppapohjan ystävällisesti tarjonneen Holvin, suloisten bloggaajakollegojeni Jonnan, Kaisan ja Nooran, jotka kampanjasta blogeissaan kirjoittivat, sekä ison kasan upeita tuotteitaan myyntiin lahjoittaneiden suomalaisten suunnittelijoiden kanssa keräsimme yhdessä kasaan hyväntekeväisyysverkkokaupan avulla potin, joka lahjoitettiin nyt joululahjoituksena Uusi Lastensairaala 2017 -projektille. Täten ojennamme 3009 euron virtuaalisen lahjashekin sairaalalle ja toivotamme rauhallista joulua ja tietysti onnea rakennusprojektiin.

lahjashekki

Vielä kerran ihan valtava kiitos kaikille, jotka auttoivat keräyksessä ostamalla jotakin verkkokaupastamme, lahjoittamalla sinne tuotteita myyntiin, tekemällä rahalahjoituksen tai jakamalla tietoa kampanjasta eteenpäin. Yhdessä keräsimme kasaan hienon lahjoitussumman. Kiitos kaikille osallistuneille. Olen vaikuttunut tuosta hienosta summasta, jonka saimme lahjoittaa eteenpäin. Tästä lahjasta, jos mistä, tuli hyvä joulumieli! :)