OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämän joulun teema ja tavoite taitaa olla pitää meikäläinen lämpimänä. Ennen lähtöä tänne Rovaniemelle sain ennakkojoululahjaksi valkoisen, paksun neuleen. Sen jälkeen sain vielä ilokseni toisenkin lahjan ennen joulua avattavaksi. Karvavuorellinen kenkäpari sai tehtäväkseen pitää jalkani lämpiminä pakkasella kuin pakkasella, joten otin nekin joululomalle mukaan. Neuleen ja kenkien lisäksi pakkasin reissuun Asokselta vuosia sitten ostetun karvalakin ja Haltilta joskus saadun kevytuntuvatakin. Tumpputilanne oli sen verran surkea, että lainasin ne talon emännältä, mutta enpä osannut aavistaa, että ne sopisivat niin hyvin takkiini. Kun pääsen kotiin, ratsaan kyllä heti varastot läpi, jotta löydän kaikki tumppuni. Tiedän nimittäin, että niitä on olemassa. En vaan tiedä, minne ne kaikki olen piilottanut! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA