OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen mukana Your Style by Olympus -kamerakampanjassa. Postauksen lopusta löytyy mallihaku, joten jos muoti ja poseeraaminen on sydäntä lähellä, kannattaa lukea postaus huolella. Kampanjamme tähtenä loistaa uusi PEN E-PL7, jonka tärkeimpiä ominaisuuksia pääsen teille esittelemään. Päässäni syttyi heti lamppu, kun kuulin kamerasta, sillä tämä on täydellinen kamera bloggaajien lisäksi heille, jotka ottavat paljon kuvia niin, että kuvattavaa kohdetta on vaikea näytöltä nähdä. Eli jos et tykkää kiipeillä, pyllistellä ja venkoilla, tämän kameran kääntyvä näyttö on aivan omiaan. Tietysti tuollainen keksintö helpottaa myös heitä meitä, jotka jostakin syystä kuvaamme runsaasti itseämme. Tulette näkemään aiheesta kohta demonstraation.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saimme tehtäväksi keksiä tyylin, joka kuvaa yhtä kolmesta kameran värivaihtoehdosta, jotka voi kurkistaa täältä. Mustaa ja hopeaa yhdistävään retrokameraan tarttuivat Emmi ja Henriikka, Noora ja Veera  taas valitsivat kokomustan kameran. Minä ja Karoliina saimme stailattavaksi vaalean kameran. Päädyin valkoiseen väriin, koska edellinen kamerani on valkoinen ja en tasan tunnista kameraa omakseni, ellei se näytä samalta kuin edellinen. Stailasin kamerani sellaisella ajatuksella, että muuten yksinkertaiseen mustavalkoiseen kokonaisuuteen lisätään neonvärisiä yksityiskohtia. Omaan mustavalkoiseen asuuni puin neonpinkit korkkarit ja maalasin kynteni räikeän pinkeiksi. Kameralleni pujottelin neonkeltaisesta vyöstä uuden hihnan. Vuoden DIY-palkinto tänne, kiitos! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eräs suosikkiominaisuuteni tässä kamerassa on todellakin tuo kääntyvä näyttö. Sen lisäksi, että itsestään saa otettua kätevästi kuvia, jos on vaikkapa reissaamassa yksin pitkin maailmaa, mutta tahtoo turistikuvat nähtävyyksien edessä, voi näytön kanssa kikkailla myös normaaleissa kuvaustilanteissa. Kuvasin kerran ystävääni ja halusimme, että osa kuvista on otettu selkeästi yläviistosta. Emme löytäneet kuvauspaikalta mitään koroketta, jotta voisin nousta sellaiselle kuvaamaan. Niinpä nostin käteni suoraksi ylös ja räpsin kuvia. Muilla kameroilla olisin joutunut kuvaamaan sokkona, mutta tässä kamerassa pystyin kääntämään näytön itseäni kohti niin, että näin koko ajan, mitä kuvasin. Noissa alla olevissa kuvissa demoan sitten sitä turhamaisempaa syytä rakastua kääntyvään näyttöön.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sitten siihen mallihakukohtaan!  Etsin itselleni miesmallia, joten nyt kaikki ilmoittamaan isät, poikaystävät, veljet, opettajat ja muut potentiaaliset miehen mukaan kampanjasivullamme. Ikärajaa hakuun ei ole. Kokovaatimus taas on niinkin löyhä, että pitäisi mahtua Jack&Jones Premium&Vintage -malliston vaatteisiin. Minä stailaan yhden mallin muotikuviin, samoin muut bloggaajat. Valitut mallit, joita on yhteensä kuusi kappaletta, saavat kuvauspalkkiona kavauksissa käytettävät vaatteet, ja kolme parasta mallia saa lisäksi uuden Olympus PEN E-PL7 -kameran.

Editorial-kuvauspäivän, joka pidetään Helsingissä 3.11. maanantaina, jälkeen stailauskuvista järjestetään ns. kaksintaistelut. Äänestys kampanjasivustollamme tulee tapahtumaan niin, että kuvat ovat äänestettävinä pareittain kameroiden värin mukaan. Äänestäjät valitsevat kolmesta taisteluparista kumpi tyyleistä on parempi. Näin siis äänestyksen voittajia tulee olemaan yhteensä kolme kappaletta. Stailausyhteistyökumppaninamme ovat naismalleilla Bestseller, Object ja miesten kohdalla tosiaan tuo Jack&Jones ja heidän Premium- ja Vintage-mallistonsa. Stailattaviksi haetaan neljää naista ja kahta miestä, joten mitä enää odotat?

HAE OLYMPUS-MALLIKSI TÄSTÄ! ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(kuvat: Veera Korhonen)