Kukaa ei varmaankaan ole vielä huomannut, että aloitin rennomman suhteen blogini kanssa? Hyvä juttu! Entisen intensiivisen avioliiton sijaan elelen nykyään avoimessa suhteessa eli toisin sanoen bloggaan silloin, kun tuntuu hyvältä ja on aikaa. Näin sisältö pysyy keskimäärin hyväntuulisena, vaikkakin edelleen joidenkin kauhuksi elämänmakuisena. Täällä kun ei elellä vaaleanpunaiset lasit silmillä, vaan kerrotaan, miltä oikeasti tuntuu. Tällä hetkellä oloni on väsynyt, mutta hyvä. Jokaisesta päivästä selviää ja jokaisessa päivässä on aina jotakin hyvää, vaikka yleistunnelma olisi kuinka jumiutunut. Tähän vuodenaikaan riittää, että astuu ulos, jos tarvitsee syyn hymyyn. Syksy näyttää ihanalta, tuoksuu ihanalta ja ennen kaikkea tuntuu ihanalta. Syksyisin on ihana sekä vaellella ulkona että kotoilla ihan luvan kanssa. Sitä tuli tehtyä tänäänkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAsyksy moumou OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sattuipa tuossa viime viikonloppuna niin mukavasti, että miestäni puraisi oikein kunnolla sisustuskärpänen. Nyt tyyppi selailee nettiä ja etsii lisäinspiraatiota. Lähiaikoina olohuoneeseemme ilmestyy kuulemma joko tv-taso tai sohvapöytä. Ehkä jopa lipastokin. Tarvittavat materiaalit hankittiin vanhempieni vajasta ja Biltemasta. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, puusta ja lasista syntyy metalliyksityiskohtien kanssa jotakin upeaa. Jos ei suju, onpahan ainakin tornissa jotakin, mistä puhua vieraiden kanssa. Meillä käy nykyään parisen kertaa viikossa vieraita. Jotenkin mukava, että luonamme viihdytään.

Viikonloppuna lähdenkin sitten suosiolla maalle karkuun, kun hurja varpajaisseurue lähtee ihan vaan muutaman kuukauden myöhässä meren yli juhlimaan. Viimeinen asia, jota tahdon olla todistamassa, on oluenlemuinen miesseurue, joka äänekkäästi ryömii aamuyöllä ovesta sisään ja kiipeää parvellemme nukkumaan. Kerrankin ennakoin fiksusti ja karkaan tilanteesta, jossa tiedän ns. nalkutusgeenini aktivoituvan. Hei muuten, en tiedä, miksi tämä tuli nimenomaan humalaisista miehistä mieleen, mutta muistakaahan osallistua mallihakuun tai ainakin levittää sanaa siitä. Nyt television kimppuun eli mukavaa iltaa! :)

kynsilakkakikkaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(kynsilakat saatu Essieltä, neule Indiskalta)