Viikon paras muutto oli väistämätön, mutta en arvannut sen olevan edessä näin nopeasti. Viimeksi toteutin tämän muuton pisteestä A pisteeseen B ja nyt muutin pisteestä B takaisin pisteeseen A. Kun raskausmasuni paisui valtavaksi, jouduin siirtämään tietokoneeni pois ikkunalaudalta keittiönpöydälle, mutta nyt mahdun jälleen kiipeämään vanhalle datapisteelleni. On inspiroivaa tuijotella kauniita maisemia samalla, kun kirjoittaa ajatuksiaan ylös. Tuonne näyttöni taakse valoa kohti (:D) minä tälläkin hetkellä tuijotan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras päivitys tehtiin käsilaukunjärjestäjä-osastolla. Vanha ja uskollinen järjestäjäni on ollut aivan ihana, mutta koska se on nahkaa, sitä ei voi pestä ja tuo sisälaukku on todella ryönäinen. Insjö-merkiltä lähetettiin onneksi lahjaksi musta bagINbag-käsilaukunjärjestäjä, joka on helpompi putsata tarvittaessa. Laukun idea on lyhyesti se, että se pitää sisällään kaikki tärkeimmät tavarat, joten kun vaihtaa käsilaukkua, tarvitsee vain nostaa käsilaukunjärjestäjä käsilaukusta toiseen. Näin tavarat ovat laukussa tutuilla paikoilla helposti löydettävissä eivätkä seikkaile ympäri laukkua. Tämä keksintö on lopettanut kohdallani ns. pastilliaskionnettomuudet kokonaan eikä tahmaisia pastilleja löydy enää laukkujen pohjilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras suolakivikokoelma on mieheni äidin asettelema. Iittalalta saamani Aalto-maljakko on nyt täynnä kauniita suolakiviä, joiden väri käy täydellisesti yksiin maljakkoni sävyn kanssa. En ole mikään suuri asetelmien ystävä, mutta tuo vaaleanpunainen kokonaisuus on niin kaunis, että pidän sen mielelläni ikkunalaudallamme. Terveysvaikutuksiakin noilla kivillä on, mutta palataan niihin ihan kohta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras lamppu on lahja anopilta. Suolateemalla jatketaan siis edelleen. En tiennyt lampun terveysvaikutuksista juuri mitään, joten selvittelin vähän asioita ja löysin eräältä sivulta tämän tekstinpätkän: “Himalajan vuorisuolasta valmistetut suolakivilamput soveltuvat hoidoksi allergikoille ja astmaatikoille puhdistamaan hengitysilmaa. Suolalamput vapauttavat negatiivisia ioneita, jotka neutralisoivat sähkölaitteiden tuottamia positiivisia ioneita ja puhdistavat näin hengitysilmaa, vähentäen haitallista sähkövarausta.” Vaikka yritin keskittyä olennaiseen, tuon selityksen jälkeen päässäni pyöri tämä video! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 (kamera saatu)