10660362_10152378534775748_3248507483241838086_n

Tuttu kuva, eikö vaan? Olette saattaneet törmätä tähän viime viikkoina Re:fashionin ja Bellan blogeissa (ja jos satutte olemaan bloggaajia tai median edustajia, myös lehdistötiedotteissa). Joku ehtikin jo kysyä, miksi en ole aiheesta kirjoittanut ja syy siihen, tiivistää oikeastaan tämän koko uutisen. En ole kirjoittanut aiheesta, koska ei ole ollut aikaa keskittyä tähän aiheeseen sen vertaa, että olisin ehtinyt miettiä, miten asian muotoilen. Olen käyttänyt aikani niihin asioihin, jotka ovat kaikista rakkaimpia ja sillä listalla eräs pieni mies on nyt mennyt blogiportaalin ohitse. Pääasiallisesti tästä syystä portaali on annettu rakastaviin käsiin, jotta se voi kasvaa ja kehittyä sellaisten ihmisten huomassa, joilla on sille aikaa.

Jotta netissä toimivien yksityisetsivien ei tarvitsee rapsutella ohimoitaan puhki, ilmoitan nyt ihan selvällä suomella, etten ole enää Re:fashion-blogiportaalin päätoimittaja. Jatkan vielä sen verran, etten myöskään bloggaa enää työkseni, vaan molemmat blogini ovat syyskuun alusta olleet minulle enää harrastuksia, joihin keskityn vain niinä hetkinä, kun oikea elämä antaa aikaa. Kuten blogeihimme ilmestyneestä yläpalkista ja vähän tuosta sateenvarjokuvastakin on jo voinut päätellä, hoitaa Bastella Media sekä Re:fashion- että Bella-blogiportaalin hallinnoinnin ja mainosmyynnin nykyään. Minä palaan takaisin stressittömään elämään “vain” harrastelijabloggaajana. Ja äitinä. ♥

(Kuva: Noora Näppilä)