OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meri ja aurinko. Lämmin alkusyksy herättää usein turhaan aika tylsänä pidetyn Suomen aivan uudenlaiseen loistoon. Merenrantaan on ihana sopia aamiaistreffit, kun kahvi maistuu sata kertaa paremmalta kuin kotona ja seura on hyvää. Eilisillä aamutreffeillä seuranani oli perhevalmennuksesta löytynyt uusi ystävä ja samana iltana kävin vielä Jonnan kanssa ulkona syömässä. Merta voisi tuijottaa ihan loputtomiin. Sen läsnäolo rentouttaa ja rauhoittaa sekavaa mieltä. En ole aikaisemmin arvostanut sitä, että meri on näin lähellä minua, mutta nyt arvostan sitä. Juuri, kun koitti aika miettiä, minne täältä muutetaan. Mutta niin kai se menee, että vasta kun asioita on menettämässä, niitä tajuaa alkaa arvostaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

(vaunukoppa saatu)