Tällä viikolla ristiäisdieetin edistyskuvia ei tule. Viime viikko meni aivan pyllylleen, kun valvoin öitä portaalimuutosten vuoksi tietokoneella, mikä tarkoittaa sitä, että käytännössä söin sekä yöt että päivät. Pahimpana stressipäivänä tuli maiskuteltua napaan pitsaa ja Kismet-patukkaakin. Ei hyvä! Koska tässä opetellaan syömään järkevästi, herkkujakin pitäisi voida syödä ilman morkkista. Isompi morkkis tulikin ehkä siitä, etten ole liikkunut koko viikon aikana yhtään ja sen lisäksi olen syönyt aivan liikaa sitä kotiruokaakin. Olotilani tiivistyy aika hyvin tuohon alla olevaan kuvaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mutta on tässä tapahtunut jotakin hyvääkin. Pelottava jälkitarkastus on vihdoinkin ohi ja sain ihan virallisen luvan juosta jälleen. Nyt sitten vaan lenkkipoluille testailemaan, kuinka oikein rapakunnossa ollaan. Sinne ne kilot on nimittäin mukava sulattaa. Tästä on suunta vain ylöspäin!

Psst! Postausten otsikoiden fontti on kyllä niin omituinen, että voisin melkein vannoa tämänkin postauksen yläpuolella lukevan: “VÄLIMIKKO”! :D