Mielettömin yhteistyökampanja koko portaalimme olemassaoloaikana on nyt käynnissä! Olettekin ehkä jo kuulleet, että Holvi ja Re:fashion-bloggaajat yhdistivät voimansa hyvän asian puolesta. Olemme portaalin muiden bloggaajien kanssa jo pitkään halunneet tehdä hyväntekeväisyyskampanjan ja nyt löysimme oikean keinon siihen. Halusimme tukea Uusi Lastensairaala 2017 -projektia, mutta koska huomattavan suuri osa meistä siinnittelee pienillä tuloilla, äitiyspäivärahalla tai jopa työttömänä, emme olisi saaneet keskenämme kasaan juuri minkäänlaista avustusta. Niinpä keksimme pyytää apuun sekä ison kasan suomalaisia suunnittelijoita että lukijamme, ja perustimme oman hyväntekeväisyysverkkokaupan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska minä en tiedä verkkokauppojen ylläpidosta mitään, projektiamme avustamaan otettiin uusi Holvi-pankkipalvelu. Holviahan voi käyttää laskuttamiseen, mikä on meille bloggaajille superhyvä uutinen, mutta tällä kertaa tutustuimme vain tähän verkkokauppapuoleen. Suomalaisen brändit lahjoittivat meille tuotteitaan, jotka naputtelimme myyntiin nettikauppaan. Tuotteiden hinnat ovat samat kuin asiakkaiden tekemien lahjoitusten summat eli kaikki rahaliikenne ohjautuu lopulta lastensairaalalle. Tuotteita oli helppo lisätä myyntiin (täydensin tuotevalikoimaa viimeksi eilen, joten kannattaa tarkistaa, löytyisikö kaupasta jotakin kivaa) ja asiakkaiden laskutus sujui omalla painollaan. Kuititkin lähtivät ostajille automaattisesti, joten tämä palvelu on laiskan verkkokaupanpitäjän paras ystävä. Täältä kannattaa kurkistaa, mihin kaikkeen Holvia voi hyödyntää. Yllättävän moneksi se taipuu!

Myös kauempana asuvat lukijat pääsevät osallistumaan hyväntekeväisyystalkoisiin, kun myynti ei tapahtu fyysisesti Helsingissä. Meidän verkkokauppamme tapauksessa tämä mahdollisti myös niiden suomalaisten brändien, jotka eivät toimi pääkaupunkiseudulla, osallistumisen kampanjaan. Kaupat tehdään netissä ja suunnittelija postittaa tuotteet vaikka maapallon toiselta laidalta ostajalle. Holvi ikään kuin toimii pankkitilinä ja kirjanpitäjänä samaan aikaan. Sen kautta voi myös maksaa laskuja ilman, että rahaa tarvitsee välissä siirtää omalle käyttötilille. Palvelu toimisi itse asiassa myös blogikirppiksen pohjana, pitääkin testata sitä vaihtoehtoa joskus. Holvissahan ei ole lainkaan aloitus-, kuukausi- tai muita kiinteitä maksuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verkkokaupassamme on mukana useita kotimaisia suunnittelijoita ja merkkejä, joista kolmea kannan tämän postauksen kuvissa. Hauska kierrätysräsymattolaukku on ensimmäisen tuote, johon iskin silmäni. Ajattelin heti, että se sopii Kylmäkosken jokirantaan mattopyykille mukaan aivan täydellisesti. Laukun on suunnitellut INTOA DESIGN. Näyttävät korvakorut taas ovat Anne-Mari Pahkalan. Ne on valmistettu huonekaluteollisuuden ylijäämäpuusta ja niiden tausta on hopeoitu. Lisäksi ne sopivat kassini värimaailmaan täydellisesti! Mekkoni taas on suunnitellut eräs ensimmäisistä suomalaisista suunnittelijoista, johon aikanaan tutustuin. Pikkumusta on merkkiä Vietto, ja mekon juju on virkatussa vyössä, jolla mekon ilmettä voi muunnella. Kaikki Vieton tuotteet valmistetaan 100 % eettisesti Suomessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä kohtaa te, rakkaat lukijani, pääsette mukaan tähän elokuun ajan kestävään kampanjaan. Homma menee lyhyesti niin, että suomalaiset suunnittelijat, joita kampanjassamme on mukana suunnilleen 30, ovat antaneet meille tuotteitaan hyvän asian puolesta ilmaiseksi. Kun SINÄ sitten ostat verkkokaupastamme tuota suomalaista designia, ME lahjoitamme rahasi hyväntekeväisyyteen. Koko tuotteen myyntihinta annetaan pois, joten jos ostan 100 eurolla tuotteita, lahjoitat samalla 100 euroa Uusi Lastensairaala 2017 -projektiin. Tai voit ajatella sen niin, että kun lahjoitat jonkin summan, saat valita sen arvosta itselleni suomalaista designia. Kuulostaako hyvältä? :)

KLIKKAA ITSESI HYVÄNTEKEVÄISYYSVERKKOKAUPPAAN OSTOKSILLE TÄSTÄ!

Psst! Tuotteilla on normaali 14 vuorokauden palautusoikeus ja niitä on myynnissä vain rajoitettu erä. Kannattaa siis olla nopea liikkeissään!