Viikon paras banneri tuli suunniteltua sen jälkeen, kun luin yhdestä tulevasta blogimuutosta. Sen sijaan, että tekisin itselleni asiallista banneria, jonka perään olen jo viikkojen ajan huudellut vähän kaikkialla, väsäilinkin varsinaisen taidonnäytteen eräälle toiselle bloggaajalle. FB-ryhmässäni arvuuttelin aiemmin tänään, kenelle banneri suunniteltiin, ja oikea vastaus on todellakin syyskuun alussa nimeä vaihtavaa Hearts or Nothing -blogia kirjoittava Joanna. Kirjoitusasuhan uudelle blogille on HEARTS/NOTHING, siitä huono ideani! :D

heartsornothing

Viikon paras tuoksu on Acorelle-merkin valikoimista. Energisoivan tuoksun kantavina pilareina tuoksuvat sitrus ja tee, mutta minun ihollani tuoksu on jotenkin minttuinen. Tea Garden -parfyymin eteeriset öljyt piristävät ja antavat energiaa. En ole vajaaseen vuoteen käyttänyt juurikaan tuoksuja, mutta nyt olen käynyt muutamissakin juhlissa viikon sisään ja suihkaissut hieman uutta kesätuoksuani helmaan ja hiuksiini. Alkutuoksuna tässä valloittavat sitruuna, bergamotti ja kardemumma. Sydäntuoksusta löytyvät tee, iiris ja laventeli. Pohjatuoksuna iholle jäävät patsuli, nahka sekä seetri. Tuoksu on lahja PR-toimistolta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras agentti bongattiin jääkaapilta ruoka-aikaan. Nykyään hyvin mustasukkaisesti käyttäytyvä kissa on myös kovin omatoiminen eikä ilmeisesti kaipaa enää ihmisiä ruokkimaan itseään. Hirveän kätevää, jos Finski oppisi vielä tyhjentämään kakka-astiansakin itse. Hellyydenkipeä katti nukkuu kuulemma nykyään mummon tyynyllä, vaikka ennen sellainen ei olisi tullut kuuloonkaan. Olen silitellyt kissaa viime päivinä enemmän kuin ennen, jotta sille ei tulisi hylätty olo, kun koko talo hääsää uuden tulokkaan ympärillä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras ostos löytyi hieman oudosta paikasta. Lidl on kauppa, josta ei välttämättä heti lähtisi ostamaan vaatteita, mutta minäpä menin ja ihastuin kauppareissulla collegepaitaan. Ja myönnän muuten ihan täysin, että ostin paidan sen leveän kaula-aukon, kivan mallin ja hyvän värin vuoksi. Aivan sama, mitä printissä lukee! Muutaman vuoden takaisin minä lukisi tätä kauhistuneena, mutta niin ne ajat muuttuvat ja periaatteet sen mukana. Tai no, Tarja Turusen fanipaitaan en kyllä vieläkään pukeutuisi. Joku raja. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA