OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällainen kauhistuttava(n ihana) näky kohtasi minua eilen aamulla, kun kippasin surutta lähetin tuoman lahjakassin lattialle. Fazerilta lähetettiin ystävällisesti testiin kasa leivontatuotteita ja muutama muu herkku. Olen ehkä aiemminkin kertonut, miten nämä namilähetykset osuvat poikkeuksetta kuntokuureilleni ja niinhän siinä tälläkin kertaa kävi. Ristiäisleivonnaisia ajatellen ajoitus oli täydellinen, mutta laihdutustani ajatellen se oli kaikkea muuta. Joku teistä saattaa miettiä, ettei minun kannattaisi olla itselleni liian tiukka, vaan herkutella näillä satunnaisesti ja pienessä mittakaavassa. Sen estää kuitenkin tällainen näky.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokeilin aamulla huvikseni vaatekaapissani käyttämättöminä asuvia boyfriend-farkkuja, koska oloni oli jotenkin kutistunut. Suuri virhe! Nämä aleista ostetut farkut olivat himpun liian löysät(!) viime kesänä ja mietin, että nyt nämä saattaisivat sopia. Vatsani on kuitenkin valahtanut tyhjennyttyään juuri housujen vyötärönauhan kohdalle eikä farkkuja saa kiinni ilman “vararenkaan tervehdystä”. Tahdoin kuvata tämän tilanteen itsetuhoisesti blogiin, koska tuntuu, että nykyään ihmisillä on mielikuva bloggaajista, jotka palautuvat viikossa entiselleen. Minä en palaudu ja tiedättekö mitä? Sekin on ihan normaalia.

Sen verran tämä kuva kärventyi verkkokalvoilleni, että taidan sittenkin vaihtaa jo tänääb rasvaiset makkarat kevyempiin ja vaalean leivän ruisleipään. Jos se nyt sattuu vaikuttamaan maidontuotantoon, palaan takaisin entiseen, mutta en kyllä rehellisesti sanoen usko, että niin käy. Tärkeintä on kuitenkin syödä tarpeeksi. Vannon, että sovitan näitä farkkuja seuraavan kerran vasta syyskuun lopussa, etten saa hermoromahdusta, mutta tähän väliin muistutus vatsan koosta tuli ehkä tarpeen. Realismi se on, mikä naisen (kiinteytymis)tiellä pitää! ;)