Tiedetään, tiedetään! Toinen viikkokatsaus jäi välistä, koska pakkomielteinen bloggaaja, joka on päättänyt kuvata edistyskuvat aina samoissa vaatteissa, oli jättänyt ne vaatteet toiseen kaupunkiin. Nyt palataan jälleen aikatauluun uusien kuvien kanssa. Ai että, näistä näkee jo edistymisen! Ette usko, että lämmittää mieltä huomata jotakin eroa aloituskuviin. Ainakin posket ovat menneet kasaan, jos nyt keskitytään hetki pieniin yksityiskohtiin suurten muutosten asemesta. Niitä suurempia muutoksia voikin sitten etsiä alla olevista vertailukuvista, joista vasemmalta löytyvät on otettu kolme viikkoa sitten ja oikealla olevat tänä aamuna.

 viikkokatsaus3

Rypytetty toppi ei tainnut olla paras yläosavalinta, koska rypytyksen paikka vaikuttaa siihen, miltä vatsa näyttää kuvissa. Sivukuvista vatsan litistymisen näkeekin jo paremmin, vaikkakin niissä kuvat on otettu himpun eri kulmista. Mutta hyi yök, kuinka näyttää, että oikein röyhistän rintaa ja korostan noita ällömeloneja! Hinkkiosastollahan on kutistumisen sijaan tapahtunut vain kasvua. Hienoin edistysaskel keskivartalon lisäksi löytyy takapuolesta, joka on selkeästi “noussut” oletettavasti vaunulenkkien ansiosta. Tietokoneella istuminen kun tuskin on takamusta muovannut parempaan suuntaan. (Harmi, ettei ole.)

viikkokatsaus3_

Katselin aamulla peilistä kylkiäni ja ns. läskikerrostumat ovat kadonneet! Toki sieltä asentoa muuttamalla sai helpostikin makkaroita esiin, mutta kun seisoi ryhdissä ja katsoi peiliin, mitään ei mennyt selässä enää kaksinkerroin. Aivan mahtava tunne, että tuloksia tulee kevyellä lenkkeilyllä ja sillä, että jätti herkut pois. Normaali ruokahan tarkoittaa minulle mm. perunaa, metwurstia, vaaleaa leipää ja muuta, mitä ei tavallisesti dieettiläisille suositella. Lisävauhtia kaivatessani luovun edellä mainituista ja vaihdan ne täysjyväpastaan, kalkkunaleikkeleeseen sekä ruisleipään. Näillä höttöruuilla olen jaksanut pitkätkin imetysmaratonit ja selvinnyt herkkuhimoistani, joten ihan hetkeen en tahtia tiukenna. :)