Seinäkyykky, se on päivän sana. Tai oikeastaan se on kuukauden sana, sillä lähdin tylsyyksissäni mukaan 30 päivää kestävään Wall Squat -haasteeseen. En olisi muuten tarttunut tähän näin innolla, mutta Laihisraivarit-blogin Mariela oli askarrellut superhienon kuvan (nähtävissä alempana tässä postauksessa) enkä vaan voinut sen näkemisen jälkeen jättää tätä haastetta väliin. Olen nyt suorittanut haastetta jo muutaman päivän, mutta se tuskin haittaa, sillä mitään suorituskuvia en tänne lataile ainakaan tässä vaiheessa vielä.

Haasteen säännöt kuuluvat näin:

1. Asetu nojaamaan selkä seinää vasten, jalat noin hartioiden levyisessä asennossa.
2. Laskeudu istumaan niin, että reidet ja sääret ovat 90 asteen kulmassa toisiinsa nähden. Selkä pysyy napakasti kiinni seinässä.
3. Pysy asennossa “päivän aika”.

Ristiäisdieettiini sopii hyvin tällainen lisätehtävä, joka pitää tavoitteen mielessä päivittäin. Koska rasvanpolton ja kiinteytymisen pitäisi kohdistua nimenomaan alavartalooni, seinäkyykyt ovat oikein passeli valinta haasteliikkeeksi. Tekisi mieli luvata kuvata videolle haasteen viimeinen suoritus, jotta saisin vielä lisämotivaatiota tähän, mutta kuolisitte ehkä nauruun tuijottaessanne hikistä nassuani. Uskokaa pois! :D

haaste_1

Eli keskiviikkona 10.9.2014 pystyn pitämään itseni selkä seinää vasten 5 minuuttia! :)