Vihdoin ehdin jäsennellä hieman suunnitelmiani tutun tekstieditorin avulla. Pää on viime päivinä ollut niin täyttä vauvajuttuja, etten ole vaan pystynyt miettimään mitään muuta. Vauvajutut löytää Bebe au Lait -blogini puolelta, täällä oikeassa blogissa suunnataan nyt katse tulevaan ja sen vanhan Iinan kaivelemiseen esiin. Moni asia on nyt muuttunut elämässäni lopullisesti, mutta tietyt jutut pysyvät. Tiedän, että rakastatte seurata projekteja ja te tiedätte, että minä rakastan toteuttaa niitä. Se on aika hyvä alku blogiprojektille nimeltä RISTIÄISDIEETTI.

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tästä suunnilleen kaksi kuukautta eteenpäin aion potkia itseäni persuksille, löytää lihaksistoni uudelleen ja katsoa varsin tarkasti, mitä suuhuni pistän. En tahdo piiloutua esikoiseni ristiäisvalokuvissa pöydän alle, koska tunnen oloni rumaksi, enkä todellakaan tahdo, että syksyn tullessa vaatekaapistani ei mahdu mitään ylleni. Siksi vanhaan kuntoon aletaan palautua heti. Vaunujen kanssa on kiva kävellä ja jälkeläiseni saa toki myös tunniksi tai pariksi välillä hoitoon isille, jos haluan lenkkeillä hieman tehokkaammin. Joskus tekee ihan hyvää olla yksin ajatustensa kanssa.

Tuon kahden kuukauden jälkeen, kun pelottava jälkitarkastus on viimein ohi ja kuntokin toivottavasti parempi kuin nyt, kiristän vielä vaihdetta liikunnan ja ruoka-asioiden suhteen entisestään. Nyt rajoittavana tekijänä on vielä huonokuntoinen vartalo ja tietysti myös eräs imuttaja, joka vaikuttaa ruokavaliooni hyvinkin paljon. Niin hyvässä kuin pahassa. Uiminen on seuraavien viikkojen aikana harmikseni jälleen kielletty, mikä vähän hankaloittaa kesäisiä suunnitelmiani, mutta eiköhän tässä jotakin keksitä sen tilalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime syksyn kuntokuuri sujui niin kivasti tsemppaavien viikkokatsausten ansiosta, että voisin turvautua niihin tälläkin kertaa. Muutaman päivän päästä, jolloin synnytyksestä on kulunut tasan viikko, napsitaan siis kammottavat aloituskuvat ja aloitetaan tämä projekti. Olen odottanut niin kovasti tätä loppukesää. On ihana tunne, kun selkään ei satu kävellessä! Kuntoutumisprojektiani voi täällä blogissa seurata kategoriassa, jonka nimi on varsin imartelevasti goodbye fattie. Ja ristiäisdieettihän tämä on myös vähän siksi, että siellä aion herkutella luvan kanssa. Meille on tulossa sellaiset herkkutarjoilut, että en pysy housuissani. Idean kakkuun keksin ihan itse! :)

(lenkkarit saatu)