OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistaako joku Kiss FM -radioaseman pilapuhelut? Yksi niistä jäi lähtemättömästi mieleeni ja palaan siihen radiolähetyksen kuuntelemisen aiheuttaneeseen myötähäpeän tunteeseen aina, kun joku ottaa puheeksi kukkakimput. Ei siitä muistijäljestä sen enempää. Kaikki maailman otsikot alkaa vaan olla käytetty, joten niitä on näköjään otettava käyttöön mitä kummallisimmista asiayhteyksistä. Toissapäiväisen työvuoroni aikana vanha yläastekaveri poikkesi täysin varoittamatta käymään ja yllätti minut kukkakimpulla. Toivottavasti tajusin siinä onnellisena ja hämmentyneenä kiitellä tarpeeksi, sillä tällaisen pienet yllätykset piristävät kyllä päivää. Kiitos siis Tiinalle vielä tätäkin kautta! (Ja Katjalle Jyväskylään sellaisia terveisiä, että muistin kuin muistinkin, kuinka tämä lajike saadaan pysymään jämäkkänä maljakossa. Kiitos opeista.)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou porkkanakakkuOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Raskausjuttuja kysellään jo lisää, mutta tässä on aika ollut vähän kortilla niiden kuvaamisen kanssa. Päivän asuina ovat toimineet työvaatteet eikä sekään oikein helpota kuvien ottamista, kun joka päivä alkaa itkulla milloin mistäkin aiheesta, minkä vuoksi naama on koko ajan punainen ja turvonnut. Toivottavasti tämä yliherkkyys alkaa kohta laantua tai kyynelneste loppuu edes kesken. Eilen aamulla tuli porattua Facebookin kissaryhmässä jonkun täysin tuntemattoman ihminen surullista statuspäivitystä kissasta, joka kuoli lääkekuuriin, jonka tarkoitus oli parantaa kissa. Ei näin, Iina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muutaman kuvan tuosta pallovatsastani sain tänään otettua kukkakuvien yhteydessä, mutta tuntuu, että vatsa näyttää kuvissa vain ja ainoastaan koomiselta. En ole näköjään yhtään tottunut kuvaamaan ja katselemaan sitä! Kaipa siihenkin vielä tottuu, sillä vatsaa ei tosiaan jatkossa piilotella enää blogissa. Sitä, kuinka paljon vauvaa tullaan syntymän jälkeen näkemään, en vielä ole päättänyt. Kuten en sitäkään, mitä kaikkea raskaudesta kerron ja mitä en. Tätä blogia lukee kuitenkin niin moni tuttu, että pitää ajan kanssa miettiä, mitä tietoja itsestään haluaa heille antaa. Ei sillä niin väliä, mitä joku tuntematon, johon tuskin koskaan tulee törmäämään, tietää. Nyt takaisin leipomusten pariin. Muistakaa, että arvontaan ehtii osallistua TÄÄLLÄ vielä iltaan asti! :)

moumou iittala taikaOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Jurlique-arvonnan voitti nimerkki Kartsu. Voittajalle on lähetetty sähköpostia! :)

(astiasto lunastettu Iittala-kampanjan yhteydessä)