Tutustuin viime vuoden marraskuussa suomalaiseen merkkiin nimeltä SALMIAKKI MANIFESTO. Tuotteita myytiin työpaikallani ja hipelöin niitä usein. Pidin merkin ydinajatuksesta ja varsinkin siitä pienestä yksityiskohdasta, että kaikkien myytyjen tuotteiden mukana   asiakas saa pienen salmiakkimaistiaisen. Nuo maistiaiset ovat muuten jatkossa perinteisintä suomalaista salmiakkia eli Haganolin valmistamaa lisäaineetonta Apteekin Salmiakkia. Sitä tuli teininä popsittua matalan verenpaineen vuoksi, kun varsinaisesta lääkityksestä tuli sivuoireiden vuoksi vain huonompi olo. Oi niitä aikoja, salmiakki pelasti teini-ikäni!

Järjestän sunnuntain kunniaksi pienen, iltaan asti kestävän arvonnan, jonka palkinnot ovat varsin salmiakkisia. Arvonnan voittaja saa valita palkintonsa kahdesta eri vaihtoehdosta. Ensimmäinen palkintovaihtoehto on salmiakkikaramellin muotoinen kirjekuorilaukku irroitettavalla olkahihnalla. Laukku on käsintehty ja materiaaliltaan se on paksua, kasviparkittua nahkaa. Laukun koko on 35 x 21 cm ja se vierailikin vähän aikaa sitten haaveasukollaasissani tässä postauksessa. Tämän palkintopaketin arvo on 79 euroa.

SalmiakkiManifesto_laukku

Toinen palkintovaihtoehto on puinen korusetti. Nahkaisten korujen rinnalle on otettu myyntiin aivan uunituoreet puukorut, jotka valmistetaan suomalaisesta koivusta. Kaikki korujen metalliosat ovat hopeoituja ja EU-standardien mukaisesti nikkelivapaita. Tähän settiin kuuluu korvakorut, jotka toimivat myös kivasti yksikseen esimerkiksi epäsymmetristä kampausta korostamassa, ja näyttävä kaulakoru. Toisen palkintovaihtoehdon yhteishinta on 50 euroa.

 SalmiakkiManifesto_puukorut

Voit osallistua arvontaan kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin, kumpi palkinto olisi enemmän mieleesi ja miksi. Koska sain idean arvontaan, kun blogini FB-ryhmä saavutti 1500 tykkääjää, tässä arvonnassa osallistumisarpansa voi tuplata tykkäämällä tuosta sivustani ja ilmoittamalla tykkäämisestään osallistumiskommenttinsa yhteydessä. Kyseessähän on perinteinen sunnuntaiarvonta, joten osallistumisaikaa on vain tämän päivän iltaan kello 23:59 asti! :)

 SalmiakkiManifesto_setti

Psst! SALMIAKKI MANIFESTOLTA löytyvät myös Facebook-sivut. Käykäähän kurkistamassa! :)