Salmiakkinen arvontani päättyi puoliltaöin viime yönä ja nyt on aika paljastaa, kuka  voittajaksi arpoutuikaan. Sitä ennen vinkkaan kuitenkin tapahtumasta, josta SALMIAKKI MANIFESTON ja muiden pohjoisen muotoilijoiden tuotteita löytyy. Art House Cafe ChoFé -tapahtuma järjestetään 5.4.–5.5. osoitteessa Lönnrotinkatu 14 ja siellä kannattaa vierailla, jos täällä päin sattuu liikuskelemaan. Sitten siihen päättyneeseen arvontaan! Voittajaksi sunnuntaiarvonnassani arpoutui onnekas nimimerkki sikke! Suuret onnittelut voitosta, sinulle on lähetetty sähköpostia osoitetiedusteluja varten. Kiitos vielä muillekin arvontaan osallistuneille.

Jos merkin tuotteiden jälleenmyyjät kiinnostavat, niitä pääsee selaamaan tältä sivulta. SALMIAKKI MANIFESTO -nettisivut löytää puolestaan täältä tai klikkaamalla tuota alla olevaa banneria! :)

Logo_vaaka