• Kun kuuntelee kymmenen torkutusta aamulla ja herää itse viimein kysymään, miksi toisella on edes herätys päällä vain saadakseen vastaukseksi jotakin tasoa: “Huvikseen?”
  • Kun tuo itselleen Jelly Beans -karkkien erikoismakuja Lontoosta, saa poikaystävältä asiattomat “sä syöt liikaa sokeria” -valitukset, heittää vihaisena karkit nurkkaan ja herää keskellä yötä siihen, että tyyppi itse rapistelee SINUN karkkejasi salaa keittiössä masuunsa.
  • Kun toinen tekee kaikkea, mitä ei tahdo sinun tekevän, mutta jotenkin se ei ole yhtään epätasa-arvoista, vaan täysin oikeutettua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Kun ystävät ympärillä menevät yhtäkkiä kertarysäyksellä naimisiin, mutta itse on kiintynyt kevyisiin poikaystävä-/tyttöystävä-titteleihin.
  • Kun tekisi mieli halia, mutta aikataulut menevät ristiin eikä yhteistä aikaa oikein osu millään eteen.
  • Kun yrittää nukkua yhdessä ja vieressä kääntyilee “en osaa nukahtaa, ellei TV ole päällä” -kategoriaan lukeutuva ihminen. Hiljainen ääni vielä menisi, mutta suljettujenkin silmäluomien läpi vilkkuvat valot raastavat hermoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ystävänpäivä, jonka vietin Norppa-eläimen seurassa Lontoossa, hujahti ohitse aika vauhdilla. Suomessa en sitä oikein ehtinyt etukäteen juhlia, vaikka tarvittavaa rekvisiittaa olisikin ollut tarjolla. Nyt jälkikäteen en taas ehkä osaa luoda oikeaa tunnelmaa, vaikka jonkinlainen treffi-ilta olisikin kiva järjestää. Siksi kirjoittelin hieman ystävänpäivään liittyviä tunnelmia parisuhdekannalta ylös. Yllättäen nuo ajatukseni keskittyvät vahvasti siihen, mikä on viime aikoina ärsyttänyt. Aivan kuten pienenä, kun vanhemmat olivat matkalla ja se kamala ikävä purkautui eteisessä kotiinpalun hetkellä itkuna eikä suinkaan isona halauksena. Lapset ovat outoja, sanokaa minun sanoneen.

Pahinta ja samalla tietysti parasta on kuitenkin se, kun itse kärttyisänä huonosti nukutun yön jälkeen yrität haastaa turhaa riitaa nälvimällä ja kitisemällä eikä toinen reagoikaan normaaliin tapaan hermostumalla, vaan halaa pitkään ja hellästi. Aivan liian hämmentävää. Kai tässä kasvetaan kohti aikuisuutta vähän väkisinkin. ♥

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(kuvat työpaikalta)