Kamera ei kulje enää mukanani aina, mutta puhelinpa kulkee. Hetkiä elämästä on mukava tallentaa Instan puolelle ja koska nämä pienet hetket päätyvät harvoin blogiin, niitä on kiva jakaa välillä ihan erikseen. Puhelin tallensi mm. aamun jona näytin siltä, että minulla ja Mikko Kuustosella on sama kampaaja. Luojan kiitos, loppuviikosta on kampaaja-aika ja saan tämän pehkoni kuriin! Samalla viikolla ilahduin suuresti, kun vakiolukijani lahjoitti palelevia näppejäni lämmittämään tumput. Oi, miten nuo sopivat kivasti yhteen pinkin huulipunan kanssa. Siitä väriyhdistelmästä keksin viikon haaveasunkin. Ihan huippupäivä tuli vietettyä eilen, kun hain oikein kyltin kanssa juna-asemalta ystäväni päiväksi kylään. Juttua riitti niin, että nauraminen sattuu leukaan vielä tänäänkin.

insta_sala1

Myös mangopuustien tekeminen tuli taltioitua kuvamuodossa. Ei muuten, mutta kun taikinapallo muodosti puolitusvaiheessa niin suloisen sydämen. Mangopuustit tehdään muuten samoin kuin korvapuustit, mutta täytteeksi levitetään sokerin, kanelin ja voin tilalle mangorahkaa ja sokeria. Äiti tekee näitä sitruunarahkalla ja omenahillolla, mutta itse en edelleenkään sitrushedelmistä perusta, joten mango on paljon enemmän makuuni. Seuraksi tarvitaan vain kylmää maitoa ja herkkuhetki on valmis.

insta_sala2

Viikon kuvasaldo päättyi aamuun, jona eräs epäsosiaalinen kissa nimeltä Winston päätti tulla viereeni nukkumaan (käveltyään ensin kahdesti ylitseni). Kissat kuulemma jotenkin aistivat surun tai ahdistuksen ja pyrkivät siksi lohduttamaan ihmisiään läheisyydellä ja kehräämällä. Parempaa oloa tavoiteltiin saman aamun aikana myös pinkillä kynsilakalla ja mukaviin vaatteisiin pukeutumalla. Näiden kuvien myötä toivotankin hyvää etätyöpäivää villasukkapäivää kaikille siellä ruudun toisella puolella. Miau! :)

insta_sala3