Tämä sunnuntai tulikin startattua energisesti. Kahviövereiden ja aamiaisen jälkeen aloin laittautua eräitä kuvauksia varten. Tahdoin kuviin ylleni vaatteet, joissa oloni on mahdollisimman rento. Nämä kuvaukset olivat siis jatkoa näille kuvauksille, joihin valitsin ylleni värejä, ja maalasinpa muuten pitkästä aikaa jopa huuleni oransseiksi tuodakseni esille leikkisää puoltani. Tämän aamun kuvastyyliksi halusin jälleen kiharat, sillä suorat hiukset eivät ole ollenkaan juttuni. Ponnari on, mutta se tuntui liian tylsältä tällaisiin kuviin. Vaatetus oli kokomusta, joten päätin leikitellä kengilläni ja valitsin ne vielä niin, että ne sopivat kuvauspaikan henkeen ja värimaailmaan hauskasti. Laukuista en niin välitä, mutta kenkiä rakastan yli kaiken.

moumou salon noir 1

Kuvauspaikan sain valita itse ja koska tiesin, että studiokuvistani tuli tosiaan aika iloisia ja värikkäitä, tahdoin tuoda miljöökuvissa esille toista puoltani. Kuvat päätettiin siksi räpsiä Salon Noirissa. Kiitokset vielä kampaamon väelle, että saimme tunkeutua kuvaamaan pariksi tunniksi sunnuntaiaamuna, kun ihmisten pitäisi antaa nukkua. Avauduin aamulla Instankin puolella siitä, miten ennen sain kritiikkiä siitä, miten pukeuduin joka päivä eri vaatteisiin ja lietsoin lukijani sillä tavalla ostamaan koko ajan uutta, mutta nykyään homman nimi on se, että minulle huomautellaan tiettyjen vaatteiden ja asusteiden liikakäytöstä. Tästä silkkitopista kuittailevat jo nimittäin ystävänikin! :D

 moumou salon noir 2

Kuvaukset saatiin purkkiin niin nopeasti, etten ehtinyt edes juoda kahviani loppuun. Keskimäärin tarvitsen säälittävät parisen tuntia yhden latten juomiseen, fetissini kylmään kahviin porskuttaa edelleen varsin vahvana. Loppupäiväksi olen varannut aikaa rästipostausten kuvaamiseen ja tietysti lepoon. Ensi viikolla matkaan Lontooseen muotiviikoille ja sinne on hyvä kerätä energiaa, jotta jaksan raportoida sieltä aktiivisesti kuulumisia. Oli muuten aika suloista lähteä kotiin kuvauksista, kun oven taakse jäi “kaipaamaan” napisilmäinen kaveri. ♥

moumou salon noir 3

(kiharrin saatu)