Viikon paras suunnitelma tuli toteutettua tiistaina, kun raahasin vihdoin lähes ylitsepääsemättömästä laiskuudestani huolimatta suutarille kassillisen kenkiä korjattaviksi. Tulen todennäköisesti häviämään kenkähaasteen joka tapauksessa, mutta kestänpä ainakin muutaman päivän pidempään ja saan rakkaita kenkiäni korjattua käyttöön. Aloitimme muuten viimeisen arvonnan kampanjasivullamme, joten jos 200 euron kenkälahjakortti kiinnostaa, kurkistakaapa tänne! Aiempien arvontojen voittajia on informoitu henkilökohtaisesti voitoista. Ja kenkäaiheesta jatkan vielä sen verran, että luultavasti ensi viikolla Huuto.netin puolelle ilmestyy jälleen kasa huudettavia popoja, joten pitäkäähän sormet näppäimistöllä valmiina. ;)

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras joulukalenteriresepti löytyy tästä alta:

* 24 luukkua

* lukematon määrä jouluisia vinkkejä

* useita huikeita arvontoja

* ripaus joulumieltä

* hyppysellinen toivoa ja odotusta

* mututuntumalla lahjavinkkejä

* runsaasti herkullisia joulureseptejä

Yhdistä kaikki aineet ja sekoita hellästi. Jätä hautumaan ja palaa tarkistamaan lopputulos päivittäin aina jouluaattoon asti Re:fashion-blogiportaalin joulukalenterista täältä! ;)

joulukalenteri-800

Viikon paras idea on ehkäpä hieman liian myöhään oivallettu. Ärsyttää jotenkin tuhlata kokonainen postaus siihen, että julkaiseee jonkin arvonnan voittajan nimimerkin, joten kerron nyt tässä välissä, että tämän vuoden ensimmäisen adventtiarvonnan ja samalla vapaavalintaisen Piece of -korun voitti itselleen Liettuan korua ihaillut nimimerkki Satu. Onnittelut voittajalle, sinulle on jo lähetettty sähköpostia osoitetiedusteluja varten. Kiitos myös muille arvontaan osallistuneille ja ostoksia tehneille. Seuraava arvonta pyöräytetäänkin käyntiin toisen adventtisunnuntain ajaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras makuelämys on sarkastinen huomautus siitä, miten välillä kannattaa kyseenlaistaa faktana heitetty tieto siitä, että äiti on muka aina oikeassa. Vatsani on reistaillut viime aikoina stressin vuoksi ja luonnollisesti itkeskelin siitä äidilleni puhelimeen. Reistailulla en siis tarkoita mitään pientä kuplimista, vaan kipua, joka iskee joskus yöllä niin, että pitää maata hetki kylpyhuoneen lattialla ja koettaa olla oksentamatta kaikella tahdonvoimallaan. Molkosan, jota äidin suosituksesta sitten hain apteekista, helpotti kyllä oloa, mutta voi luoja tuon litkun makua. En suosittele! :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(koru saatu)