Kuntokuurini jatkuu, vaikka viikkoraportteja kuvavertailuineen ei olekaan kuulunut. Sain mahdollisuuden järjestää teille Gainomax-arvonnan, joten ajattelin kertoa tässä sen ohessa hieman niitä treenikuulumisianikin. Uuden viikon alkamisen kunniaksi olen ottanut itseäni niskasta kiinni, vaikka se tuntuukin vaikealta. Vauhti on kuitenkin hidastunut jo sen verran, että nyt pitäisi raivata väkisin kalenterista tilaa treeneille. Syksy saa päivän tuntumaan lyhyemmiltä, kalenterin täydemmältä ja aamut vaikeammilta selättää. Kilpakumppanini lusmuilukaan ei varsinaisesti kannusta jatkamaan täysillä.

Olen käyttänyt projektissani apuna useampiakin ei-enää-niin-salaisia aseita. BungyPump-kävelysauvat, jotka ovat luonani tosin vain lainassa, ovat olleet isona apuna kiinteytymisesä. Ihan niin usein en niiden kanssa ehdi lenkkeille kuin haluaisin, mutta välillä kuitenkin. Harkitsen vakavasti näiden ostamista. Sain projektiani varten myös TomTom-urheilukellon, joka on ollut suurena apuna treenatessa viime aikoina. Ennen tähän yksilöön tutustumista sykelukemat olivat tuttuja vain muutaman kuntosalilaitteen näytöistä ja niissäkin luvut ovat kuulemma vain jotakin sinne päin. Arvostan eniten sitä, että Visionistin pojat olivat valinneet meikäläiselle kokeiluun juurikin pinkin kellon. Aaw!

moumou tomtom

Kirjoittelin jo aikaisemmin, että mitään ruoka-aineet eivät ole kuntokuurillani kiellettyjä. Katson vaan, että numerot pysyvät päivittäin niin sanotusti kurissa. Vaikka laskeskelenkin kuntokuurini ja yleisen hyvinvoinnin vuoksi päivittäin kaloreita, noin 200 kalorin palautumisjuoma, vaikka se ei vatsaa yhtään täytäkään, on juurikin sen kalorimäärän arvoinen uhraus. Normaalisti pyrin syömään mahdollisimman täyttävää ja ravintotiheää ruokaa, jotta nälkä pysyy loitolla. Palautumisjuoman nauttiminen kuitenkin treenin jälkeen  ehkäisee lihasproteiinin hajoamista samalla, kun proteiinin uudismuodostus kiihtyy. Myös verensokeri kohoaa nopeasti aikaisessa palautumisvaiheessa, mikä edesauttaa hyvinvointia ja palautumista. Näin Gainomaxilta kerrottiin.

Treeneistä vielä sen verran, että viikottaiset PT-tapaamiset, jotka yhteistyökumppanini Lady Line Hakaniemessä minulle tarjoaa, ovat opettaneet paljon ja tiedän, että ne tulevat vielä opettamaan paljon jatkossakin. Oli esimerkiksi hassua huomata, että se kohta vartalossani, jossa on vähiten rasvaa, on se heikoin kohta. Vatsalihakseni olivat kuurin alussa aivan rapakunnossa, mutta viimeksi sain kehuja edistymisestäni. On hurjasti motivoivamaa treenata, kun joku kommentoi edistymistä eikä sitä mieti, että kuvitteleekohan kehittymisen vaan oman päänsä sisällä.

moumou gainomax

Nyt teilläkin on mahdollisuus päästä maistelemaan Gainomax-tuotteita, sillä arvon kaksi kappaletta treenikasseja, jotka sisältävät pienet salipyyhkeet, juomapullon sekä tietysti runsaasti Gainomax-tuotteita! Noista kuvista voi hieman kurkkia, mitä kaikkea palkintopaketissa on mukana. Itse innostuin melkein eniten tuosta itse treenikassista ja sen tekstistä.  Kerro tämän postauksen kommenttiboksiin, mikä Gainomax-tuote kiinnostaa sinua eniten ja miksi. Valikoimaa voi selailla tällä sivustolla. Oma suosikkinihan on edelleen päärynänmakuinen palautumisjuoma. Osallistumisaikaa arvonnalla on vain muutaman päivän ajan eli  perjantai-iltaan 18.10.2013 kello 23:00 asti. Tasapuolisesti kaikille onnea arvontaan! :)

bananas are for monkeysOLYMPUS DIGITAL CAMERA(lenkkarit saatu)