Nyt on sitten “oppipojan” ensimmäinen oma postaus ulkona. Portaalin uuden MyWeek by -blogin vierailevan bloggajan muutama pienistä vinkeistäni jo kuulemma arvasikin, muut voivat käydä kurkistamassa sen vaikka heti täältä. Bloggaajien yleisimpiä ongelmia ilmeni heti tiellä ammattibloggaajaksi, sillä eihän sitä otsikkoa ole mitenkään helppo keksiä. Meikäläisen pitkän blogihistorian huomaa ehkä juurikin noista oudoista otsikoistani. Kohta on varmaankin pakko siirtyä niihin päivämääräotsikoihin tai muuhun todella tylsään. Siihen asti mennään tällä omituisella linjalla. Ainakin otsikot kuvaavat nyt kirjoittajaansa, jos tiedätte, mitä tarkoitan. Krhm.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

bleiseri – Zara

pusero – ESTRADEUR

housut – Pieces (saatu)

kengät – Aldo

Saan huolestuttavan monet postausideani ystäviltäni Facebookin chatista ja niin kävi tälläkin kertaa. Sain leikkisän huomautuksen, etten ole kertonut, mitä tuoksupulloja raahaan mukanani tänä syksynä, vaikka yleensä postailen aiheesta useammankin tekstin jokaista vuodenaikaa kohden. Korjataanpa tuo virhe heti ja esitellään Lacostelta saatu tuoksu! Tuoksun nimi on Eau de Lacoste pour Femme* ja sen tuoksuteeman kantavana voimana on juurikin Lacosten pikeepaidoista tuttu puuvilla. Myös pyöreän pullon ulkonäkö viittaa värityksellään raikkaaseen puuvillaan, mutta tuoksusta löytyy puuvillan lisäksi mm. ananasta, jasmiinia ja vaniljaa. Tykkään ja kovaa! Tämä on juuri passeli arkituoksuksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAmoumou lacosteOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Päätetään tämä postaus vielä ihaniin uutisiin. Sain aiemmin tänään pientä ja sulkeutunutta maailmaani järisyttävän viestin puhelimeeni. Tai no, viesti yritettiin toimittaa kyllä soittamalla, mutta koska puhelimellani ei vieläkään voi puhua soijakastikevälikohtauksen vuoksi, suuri kysymys tuli viestimuodossa. Pääsen testaamaan bestman-taitojani erään rakkaimman ystäväni häissä! Olen niin otettu tästä tittelistä, etten malta pysyä housuissani. Aivan sama, vaikka en joskus päässyt kummitädiksi toisen ystäväni lapselle ja aivan sama, vaikka meikäläisestä ei tullutkaan koskaan laulajaa. Minustapa tulee BESTMÄN! Kyllä, ä-kirjaimella. ♥

(*affiliate-linkki)