Jatko-osat eivät aina ole alkuperäisiä huonompia, vaikka se tuntuu yleinen mielipide olevankin. Tässä tapauksessa vauhti vaan kovenee, kun vähän aikaa sitten aloittamani postaussarja jatkuu viimein! Aiheenani ovat edelleen suomalaiset merkit ja suunnittelijat, joita ihailen ja joiden tuotteita käytän. Ensimmäisen postauksen voi lukea tästä linkistä. Toinen postaus jatkuu aivan samalla teemalla eli vanhojen asukuvien avulla esittelen teille niitä merkkejä, jotka sopivat tyyliini ja joista pidän. Nauttikaahan siis!

moumou miun

Miun (kotisivut ja verkkokauppa)

Työpaikkani tuotteet ihastuttavat koko ajan vaan enemmän ja enemmän. Arvostan suunnittelijamme ehtymätöntä inspiraatiota ja taitoa valita juuri oikeat materiaalit oikeille kuoseille ja väreille. Miun-vaatteet olen saanut melkein kaikki työvaatteiksi, mutta muutaman sorruin ostamaan itsekin. Tuo keltainen Tuubi oli pakko ostaa, kun katselin sitä niin monta viikkoa, että aloin jo kuvitella, että muka omistan sen. Tämä on niitä työpaikkani harvoja huonoja puolia. ;)

moumou FINSK

FINSK (kotisivut ja verkkokauppa)

Rakastan Julia Lundstenin kenkiä! Ostin itse asiassa paritkin ensimmäiset FINSKini käytettyinä, sillä niihin aikoihin olin pahasti eBay- ja Huuto.net-koukussa. Alaosasta jännittävästi vihreät korot taas sain kiitokseksi merkin tukemisesta. Ne ovat kyllä itse asiassa FINSKin sisarmerkin Skin by FINSK. On vaan ehkä loogista käsitellä sekin merkki tässä samassa kappaleessa. Kummankin merkin vahvuuksia ovat mielestäni kauniit puukorot, jotka vaan jotenkin kiehtovat visuaalista ihmistä.

moumou camilla mikama

Camilla Mikama (kotisivut)

Tämä ihastus syntyi, kun löysin erään punaisen mekon. Design Stock Sales -tapahtumassa tarkoitukseni oli vaan kierrellä, mutta jotenkin Camilla sai minut sovittamaan mekkoa. Rakastuin mekkoon värin ansiosta, mutta sen mallin muunneltavuus sinetöi ostopäätöksen. Mekkoa voi pitää joko olkaimilla tai ilman. Vyöllä sen muodosta saa taas aivan erilaisen. Aion hankkia vielä lisääkin Camilla Mikamaa vaatekaappiini, sillä tämä mekko tuntuu niin omalta kuin mekko vain voi. Jotakin kertoo jo se, että yhdestä mekosta tahtoo laittaa tähän postaukseen kolme kuvaa.

moumou minna parikka

Minna Parikka (kotisivut ja verkkokauppa)

Aah, tähän voisi vaan laittaa miljoona sydäntä. Parikoita ostelin ensin vain käytettyinä, kun budjettini oli tiukka. Myöhemmin siirryin myös täysihintaisiin kenkiin ja laukkuihin, mutta suuri osa Parikka-kokoelmastani on silti 2nd hand -tavaraa. Tämä onnenpotku vahvisti sen, että olen kuin olenkin autenttinen Parikka-tyttö ja merkin tuotteet on tarkoitettu osaksi elämääni. Olen ihastunut kaikista yliromanttisimpiin tuotteisiin, joten oletan, että jossakin sisimmässäni olen sittenkin sellainen söpöilijä. ♥