OLYMPUS DIGITAL CAMERAkalevala1OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kalevalan myymälä Esplanadilla on upea paikka. Liikkeen perää kohti suunnatessa katse kiinnittyy väkisinkin valtavaan seinäinstallaatioon, joka onkin myymälän tasaisin väliajoin vaihtuva sisustuselementti. Unelmieni korunikin sai huomiota osakseen, kun itkin sisäisesti jälleen kerran sen hurjaa hintaa. Vierailin liikkeessä ensimmäistä kertaa pressitilaisuudessa, jossa paljastettiin ainakin tällaista koru- ja kehysfania miellyttävä yhteistyö. Kalevala Koru ja Instrumentarium tuovat nimittäin lokakuun alussa markkinoille yhteisen silmälasimalliston. Kalevala Jewelry Eyewear -mallisto on suunniteltu nimenomaan suomalaisille naisille ja heidän kasvonpiirteilleen. Kehysten teemat on luonnollisesti lainattu Kalevalan korumallistoista ja ainakin “Naisen ääni” on edustettuna kehysvalikoimissa.

kalevala instrumentariumOLYMPUS DIGITAL CAMERAkalevala vappu pimiäOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anteeksi Vappu-kuvapommitus. Olen vaan niin hc fani, ettei mitään rajaa! Ihanan kupliva Vappu Pimiä toimi esisovittajana kehyksille ja mallaili meille uusia laseja kasvoillaan. Hienostihan ne kaikki istuivat ja kieltämättä malliston pointti tuli hyvin esille. Kehyksistä on saatu todella korumaisia ja ne yhdistää Kalevalaan hetken miettimisen jälkeen. Ei olisi huono idea myydä kehyksiä ja niitä inspiroitunutta korusarjaa jonkinlaiseen pakettihintaan. Kuuleeko kukaan harrasta toivettani?

kalevala silmälasit

Ensimmäinen yhteistyömallisto tarjoaa erityisesti leveitä ja koristeellisia metallikehyksiä. Kehysten värit ovat tutut kauneimmista jalokivistä ja erilaisista jalometalleista, joten jokaiseen makuun löytyy kyllä jotakin. Laseja löytyy sekä räväköitä ja näyttäviä tai hillittyjä ja eleettömiä. Itse ihastuin jälleen kerran punaisiin kehyksiin. En saanut itse kehyksistä tapahtumassa kovinkaan hyviä kuvia, mutta niitä löytyy jo onneksi netistä. Korumaisen kauniita kehyksiä voitte ihailla etukäteen täällä ja myyntiin ne tulevat jo ihan pian eli lokakuun alussa 7.10. Säväyttikö mallisto teitä? :)