Keksin tehdä hieman erilaisen välikatsauksen kuntokuuriini, kun niin moni toivoi viikkoraportteihin vertailukuvia ensimmäisen viikon kuvien ja uusimpien vaihekuvien välille. Olisihan se ollut hyvä idea, mutta en tahdo kesken kaiken muuttaa logiikkaa. Sen sijaan teen muutaman tällaisen kokoavan välikatsauksen matkan varrella, ja tässä ensimmäisessä vertailen toiveidenne mukaan aloituskuvia viidennen viikon edistyskuviin. Tuosta alta vasemmalta puolelta löydätte aloituskuvat (ne oudosti kellertävät) ja oikealta viidennen kuntoviikon kuvat (ne typerästi punertavat). Itsehän en huomaa noissa muuta muutosta kuin vatsan, reidet ja käsivarret. Niin ja ne rinnat, joille ystäväni jo naureskeli. Tai siis niiden puuttumiselle! :D

timmiyskuurivertailu

Olen myös salaa eli julmasti kertomatta teille kuvauttanut itseni kerran viikossa ilman treenitoppia, jotta vatsanseudun edistyksen näkee. Ajattelin ensin julkaista nämä kuvat vasta timmiytymiskuurin lopussa, mutta kuvaustyylin vaihtaminen tulevien viikkojen viikkoraportteihin muutti mieleni. Tässä kuntokuurissa on aluksi tarkoitus polttaa rasvaa ja sitten vasta keskittyä siihen, missä näkyy lihaksia ja kuinka paljon. Timmiyshaasteen vertailu tehdään kuitenkin vaatteet päällä, joten sikspäkki tuskin auttaisi voitossa. Pieneneminen sen sijaan auttaa, joten rasvanpolttoon keskityn jatkossakin fitness-kropan hankkimisen sijaan. Aikansa kullakin vaiheella. Alla olevissa kuvissa vasemmalla vanhemmat kuvat ja oikealla uudemmat

timmiyskuurivertailuPainoani en tällä hetkellä tiedä eikä se minua kiinnostakaan. Lopullisessa kehonkoostumusmittauksessa tosin selviää rasvaprosentin pienenemisen lisäksi automaaattisesti myös kuurin aikana vähentynyt paino, mutta koska rasva ja lihas painavat eri verran, tuskin painoa silloinkaan sen kummemmin ruodin. Kunpa tämä muukin maailma tajuasi heittää vaa’at nurkkaan ja keskittyisi peiliin sekä niihin omiin tuntemuksiin.

Aloin tosiaan viime viikosta eteenpäin kuvata edistyskuvia eri paikassa ja vaatteissa. Ostin kokoa pienemmät treenivaatteet, jotta edistymistä on jatkossa helpompi seurata. Taustakaan ei ole enää hämäävästi musta. Tuo vanha paikka vaan on siitä mukava, että sinne eivät ulkopuoliset helposti näe. Jatkossa otatan kuvat niin julkisella paikalla, että ällöttää jo etukäteen. Mutta se tästä ruotimisesta. Omat fiilikset ovat sellaiset, että harmittaahan se, että pelistä kurkkii eri tyyppi kuin noista kuvista. Eli edistyminen tuntuu enemmän kuin kuvissa näkyy.

Psst! SEO-optimointi vauvalaisten kunniaksi – CHECK! ;)