On onni työskennellä vaateliikkeessä. Rakastan vaatteita ja rakastan työskennellä niiden keskellä, mutta parasta on se, kun suunnittelija kertoo, että on jälleen aika valita työvaateet uudesta mallistosta. Kesällä työskentelin pinkissä Salaisuus-mekossa, mutta nyt syksyä ja talvea ajatelle työvaatteeksi piti valita jotakin lämpimämpää. Sovittelin uutta Kuuhulluus-mallistoa pitkän aikaa ennen kuin tiesin, mitä haluan. MIUN-merkin vaatteet ovat keskenään aika erilaisia, joten vaihtoehtojen rajaaminen lämpimiin villavaatteisiin auttoi jo paljon.

moumou kaivopuisto

Koska kollegani valitsi työmekokseen Tuubin, minä päädyin sinisävyiseen Kaikuun. Nuo molemmat mainitsemani neulemallit ovat tällaisia lyhyemmille tytöille sopivia pituudeltaan. Neulemekkoni on 100 % merinovillaa ja myynnissä myös oranssina. En tiedä, onko tämä tarkoitettu alunperin enemmänkin villapaidaksi, mutta tällaiselle pätkälle Kaiku toimii hyvin myös mekkona. Pitää vielä sovitella tätä vyön ja housujen kanssa uudelleen, jos tämä toimisi niinkin työvaatteena. Erityisen ihana tässä neuleessa on kuvioinnin ja materiaalin lisäksi tuo kaula-aukko. Se laskeutuu niin rennosti, ettei tämä vaate päällä voi kyllä tiukkistella yhtään. ;)

 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

neulemekko – MIUN (saatu)

kengät – Marimekko

Piipahdimme Jonnan kanssa eilen leivontatuokiomme jälkeen läheisellä kirpputorilla eli Kaivarin Kanuunassa. Meinasin ensin lähteä sieltä tyhjin käsin, mutta Jonnalle löytämäni paitamekko päätyikin omaan ostoskassiini. En edes sovittanut sitä, vaan enemmänkin päätin saada oudon vaatteen toimimaan. Tähän postaukseen en mekkoa päälläni ehtinyt kuvata, mutta Instagram-tiliäni seuraavat näkivät jo mekon peilikuvassa. Instailen muutenkin aika paljon materiaalia, joka ei koskaan päädy blogiini eli käyttäjätilini seuraaminen todella kannattaa, jos tuntuu, että blogin sisältö ei vaan riitä.

moumou kaivarin kanuuna

Olen muuten tässä hiljalleen valmistellut teille hulppeaa palkintoa siitä, että olette jo vuosia seuranneet puuhiani. Vaikka yllätys koskeekin ehkä enemmän niitä, jotka sen jo ennestään menneisyydestäni tuntevat, uudemmatkin lukijat löytävät varmasti hupia ideastani. Instassa paljastinkin jo, että avaan aivan ensimmäisen blogini jossakin vaiheessa luettavaksenne. Sitä vaan pitää ensin korjailla, sillä käyttämääni sivupohjaa ei “valitettavasti” ole enää tarjolla ja bannerikin on kadonnut jonnekin. Kun ulkoasuasiat on saatu kuntoon ja aika on oikea, MouMou mouruaa jälleen. Miau!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA