Hieman takkuaa tämä treeni. Ei muuten, mutta en oikein onnistu järjestämään tarpeeksi salitreenejä viikon varrelle lenkkien sekaan. Lenkille kyllä löytyy aikaa, mutta salitreeniin menee pari tuntia sen 40-90 minuutin lenkin sijaan ja lisäksi tietysti vielä suihkuajat ja muut oheistoiminnat. Pitänee kysyä, jos treeniohjelmaani voisi jotenkin “rankentaa” niin, että kerran viikossa riuhdon henkeni edestä salilla ja muuten lenkkeilen erilaisilla tehoilla. Asuntonikin on niin pieni, ettei kaikki liikkeitä mahdu tekemään kotona, mutta joku kotitreeni voisi kieltämättä olla ratkaisu tähän aikapulaan. Himputti, ettei televisioni edessä ole tilaa, sillä Jyväskylässähän PS3 piti minut kunnossa.

Viikon treenit hävettävät. Maanantaina kävin PT-tapaamisessani, tiistaina en tehnyt mitään. Keskiviikkona kävin lenkillä, torstaina en tehnyt mitään. Perjantaina oli tarkoitus kokeilla wallpilatesta heti aamusta, mutta nukuin nolosti pommiin. Lauantai hurahti ohi Jumbossa eli trenailukin jäi väliin. Tänään eli sunnuntaina yritän ehtiä illalla lenkille, mutta en lupaa mitään. Ärsyttää niin kovaa, että ainut piristävä ajatus on se, että tiedän kilpakumppanini mässäilleen urakalla viime aikoina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Edistyskuvat ovat kuitenkin tällä viikolla aivan erityisen kivat, sillä nyt se edellisten viikkojen kova työ alkaa todella näkyä myös omissa silmissäni. Harmi vaan, ettei tämä edellinen viikko ollut yhtä kova treeniviikko kuin sitä edellinen, joten kohta saattaa tulla stoppi edistymiselle. Ainakin näissä kuvissa näkyvälle edistymiselle siis. Joskus on vaikea uskoa, että pieni tehottomuus ei hidasta timmiytymistä niin paljon kuin kauhukuvissani sen luulen hidastavan. Alitajuntani yrittää jotenkin huijata, että yksi jäätelö pullauttaa kaiken ennalleen, vaikka eihän se nyt niin mene.

timmiyskuuri vko5

Viikon syömisetkin nolottavat hieman. Edellisen kappaleen jäätelöesimerkki perustui valitettavasti tositapahtumiin, sillä Pingviini-jäätelöfirma lähetti torstaina ystävällisesti uusia makujaan testiin enkä tietenkään malttanut pysyä erossa pakastimestani. Tunnustan maistaneeni minikokoisen Geisha-tuutin ja banaaninmakuisen Puffet-jäätelön. Kyllä harmittaa, vaikka mitään supermässäystä en harrastanutkaan. Rahkaa kului viikolla tasaiseen tahtiin ja lupailinkin postailla yhden päivän syömiseni tänne johonkin väliin, jotta näette hieman, millaisia ruokailuni yleensä ovat. Viikon ruokakollaasin leivät ovat työevääni ja itämainen ruoka-annos erään päivän myöhäinen lounas. Kuvailen jatkossa myös muutaman ruuat aina viikon varrelta tämän viikkokatsauksen loppuun kollaasimuotoon.

timmiytymisruuat6

Ensi viikkoa odotan hieman kauhulla, sillä töitä on tuplasti aiempiin viikkoihin verrattuna. Aamulenkit ovat edelleen mahdollisia, mutta salille en ehdi maanantain jälkeen sitten millään! Iltaisin voisin yrittää treenata lihaskuntoa läheisessä puistossa, josta muistaakseni löytyy joitakin laitteita tuohon tarkoitukseen. Saa nähdä, millä mielikuvitustempulla ensi viikon pelastan. Wish me luck. :/

(puhelin saatu)