OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuntuu varmasti epäloogiselta lukea avautumisiani koskien työstressiä sen jälkeen, kun on nähnyt kuvia työpaikkani sisäpihasta, jossa eri firmojen työntekijät käyvät välillä päiväunilla tai hermosauhuilla. Minähän en edelleenkään tupakkaan koske, mutta “päikkäripenkin” kanssa olen antautunut varsin intiimiin suhteeseen. Loikoilemme yhdessä aina, kun sää sallii ja kun pääni meinaa räjähtää liiasta tiedosta. Ihania tällaiset rentoutumispaikat, joissa voi ihan vaan nopeastikin käydä tuulettamassa päätään. Toimistossa istuminen nimittäin aiheuttaa päähän sellaista painetta, että hyvä, kun pysyy järjissään.

Avautumisesta asukuviin. Julkaisen nyt poikkeuksellisesti hieman vajaan asun, sillä ensinnäkin tästä puuttuu kokonaan asuun kuulunut nahkalaukku. Toiseksi taas olin suunnitellut tähän asuun leveälieristä huopahattua, mutta sepä jäi sitten epähuomiossa kotiin. Korvakorut sentään muistin! Täytynee syksyn aikana kasata suunniteltu asu uudelleen ja kuvata se tänne, niin saatte paremman mielikuvan siitä, mitä tässä asullani hain takaa. Boheeni mustalaisviba ainakin kuulemma hohkasi ulkomuodostani eikä se kai ole huono asia. Ensi kerralla avokkaiden tilalle voi jo toivottavasti vaihtaa hapsusaappaat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   pusero – H&M

korvikset – lahja ystävältä

vyö – KappAhl (saatu)

housut – Vero Moda (saatu)

kengät – Aldo

Tässä alkaa jo vähän jännittää, miltä tuo blondi reuhkani kohta näyttää, kun rahatilanne ei anna periksi käydä kampaajalla korjauttamassa väriä ja napsauttamassa huonoja latvoja pois. Onneksi tuo ponnari näyttää ainakin vielä ihan siedettävältä ja vaalennussuihkeella saa ehkä piilotettua tyveäkin hieman. Pitäisi tehdä suihkeesta se lupaamani testipostaus nyt, kun sitä “joutuu” kokeilemaan ihan todellisessa hädässä. Tähän asti olen käyttänyt sitä niin satunnaisesti, että jokaisen kokeilukerran välissä olen käynyt kampaajalla ja sen vuoksi testituloksia on aika mahdoton havaita. Koetan kuitenkin nyt köyhäilytilanteessani tsempata tässäkin asiassa.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Portaalista voisin kertoa tässä vaiheessa sen verran, että tätä hiotaan koko ajan paremmaksi ja paremmaksi. Toiveitanne kuunnellaan ja jos ne ovat hyviä, niitä myös toteutetaan. Tulossa on siis ainakin mobiilioptimointi puhelimille ja tableteille, yläpalkki, jonka kautta voi navigoida suoraan blogista toiseen, linkkilista suosikkiblogeistamme, tykkäysnappi, jonka painaminen ei näy missään sosiaalisessa mediassa, sekä paljon, paljon muuta. Myös kommenttiboksia parannellaan vielä. Hiljaa hyvä tulee. Koetamme kyllä saada portaalin pian valmiimmaksi, mutta ensimmäisen isomman yhteistyökampanjan valmistelut menevät tällä hetkellä kaiken edelle. Malttia siis! :)