OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inventoin eilen aamulla farkkujani ja löysin jotakin, mitä rakastin kauan aikaa sitten. Muutama vuosi sitten eräs suurimmista yhteistyökumppaneistani oli vaatemerkki nimeltä Panic in Paradise. Nykyään merkin oma nettikauppa on lopetettu, mutta merkin vaatteita voi vielä ostaa ainakin täältä. Käytin Jyväskylässä asuessani mustia, nahkapaikkaisia pillifarkkujani vähän liiankin usein, mutta muutettuani Helsinkiin ne unohtuivat kaapin perälle. Luultavasti siksi, etten enää mahtunut niihin. Nytpä mahdun ja mahdunpa moniin muihinkin vanhoihin vaatteisiini. Vaatekaapin vieressä on enää neljät farkut, jotka eivät vielä näytä niin hyviltä ylläni kuin voisivat, vaikka nekin menevät jo päälle. Jos tuo rotsi muuten näyttää jotenkin hikiseltä ja liialliselta kuvissa, se johtuu siitä, että aamulla, kun lähden töihin, on ulkona noin viisi astetta lämpöä, mutta päivällä lämpöasteita onkin jo ällöttävät 18. Tämä Suomen ihana syksy asettaa kyllä mukavia pukeutumishaasteita, vaikka kaunis onkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

toppi – H&M

farkut  – Panic in Paradise (saatu)

huivi – McQ by Alexander McQueen

sormukset – H&M

takki – Vero Moda

kengät – Aldo

Asukuvista tuli valitettavasti jotenkin typeriä tuon taustan valoisuuden vuoksi, mutta olkoot. Olen kyllä joskus selaillut vanhoja postauksiani, joissa olen ollut tyytymätön kuviini ja miettinyt, että kivojahan ne kuvat ovat lopultakin olleet. Noiden faktojen valossa voisi olla fiksumpaa jättää huomiot kuvien epäkohdista kirjoittamatta, mutta sitäpä en aio tehdä. Pointti on kuitenkin loppupeleissä se, että jos ne postauksen kuvat eivät ole sellaisia, mitä lähtee otattamaan, tuntee jotenkin epäonnistuneensa, vaikka julkaistavat kuvat eivät olisikaan pilalla. Jos siis joku tahtoo perustaa “bloggaajat, jotka eivät osaa sätää kameransa asetuksia” -keskustelun, ilmoittaudun siihen jo etukäteen. Veera, tulethan taas pian kylään opettamaan lisää kuvauskikkoja ja -temppuja tyhmälle?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen tykästynyt sekä erään lempisuunnittelijani Alexander McQueenin että saman suunnittelijan edullisemman McQ-merkin huiveihin niin, että omistan niitä jo kolme. Tämä partaterähuivi on ostoksistani uusin ja tein sen ennen hurjaa vararikkoani. Huivi on tosin niin ihana, että sen vuoksi voisikin syödä makaronia kuukauden. Niitä pääkallohuiveja en olekaan tainnut vielä blogiin asti kuvata, mutta eiköhän niitä syksymmällä tulla täällä näkemään. Kesällä oli vaan niin kamalan kuuma, etten voinut väkisinkään käyttää huiveja tai muitakaan rakastamiani vaatteita. Kaikki vaatekaapin suosikkini tai ainakin 90 % niistä kun taitaa olla kevät- tai syysvaatteita. Jostakin kumman syystä. ;)