Nyt, kun olen päivitellyt uuden blogikotini osoitetta aika moneenkin eri paikkaan, voisin muistutella teitäkin, mistä kaikkialta meikäläisen yleisesti edes löytää. Hämmennyin hieman itsekin siitä, miten moneen soppaan olen lusikkani ehtinyt työntää, mutta kaipa se kuuluu tähän statuspäivittelykeskeiseen nykyaikaan. Sivupalkista löytää muuten nykyään taas sähköpostiosoitteeni, jos kommenttiboksi ei enää riitä. Tuon Instagram-tilin seuraamista suosittelen ainakin varsin lämpimästi, sillä pyynnöistä huolimatta en vieläkään ala tehdä instaweek-postauksia. Joku raja tälläkin huomionhakuisuudella. Keskityn jatkossakin häiriköimään eniten vain julkista MouMou-sivuani Facebookissa ja tietysti sitä  Instagram-tiliäni. ;)

moumou_somekollaasi2

Voit seurata tekemisiäni:

Ja tältä sivulta löytyvät vielä todella selkeät ohjeet siihen, miten blogini (tai oikeastaan kenen tahansa blogi) lisätään Bloggerin lukulistalle. Siihen ei mene kuin muutama hassu minuutti eli rohkeasti vaan lisäilemään! Olettehan myös huomanneet että moumou.refashion.fi lisäksi blogiini ohjaa nykyään myös helpommin muistettava moumou.fi? Indiedaysin osoitteestahan uudelleenohjausta ei tehdä, joten kannattaa opetella edes toinen noista osoitteista ulkoa ellei harrasta kirjanmerkkejä tai seuraa blogeja minkään seurantasivuston kautta. Sitten ei muuta kuin mukavaa perjantai-iltaa kaikille! Tämä tyttö painuu suihkun kautta rahkapurkin kanssa peiton alle, oli nimittäin aika hikinen iltalenkki. Pfuuf.